POGINULI NA LICU MESTA Ovo su nastradali u stravičnoj nesreći na CRNOJ TAČKI U INĐIJI

Region

Srđan N. (33) i Jakov R. (68) poginuli su u u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 6.45 časova na putu Inđija – Beška. U nesreći su povređene tri osobe i oni se svi nalaze u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu.

Kako saznajemo u ovoj saobraćajki učestvovala su četiri vozila od kojih su dva sletela sa puta. Na teren su odmah izašli policija, vatrogasci i ekipa inđijske Hitne pomoći čiji su lekari samo mogli da konstatuju smrt vozača i putnika u audiju dok su povređeni prevezeni u Urgentni centar u Novom Sadu.

Kako za ’’Blic’’ kažu nadležni iz Kliničkog centra Vojvodine, u tu zdravstvenu ustanovu primlјеna su tri pacijenta koja su je dovezena od strane inđijske Službe hitne pomoći.

– Pacijent P.K. (52), primljen je sa teškim telesnim povredama u vidu višestrukih preloma kostiju lica. Pacijent B.R. (39) primljen je sa kontuzionim povredama abdomena i grudnog koša a pacijent S.Č. (62) je dovezen sa kontuzionim povredama grudnog koša. Svi pacijenti su posle hitne, blagovremene, kоmplеtnе dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, hemodinamski stabilni i nalaze se u Urgentnom centru na dalјem lečenju – kažu za ’’Blic’’ u Kliničkom centru Vojvodine.

Meštani Inđije kažu da je raskrsnica devijacije i magistralnog puta najveća crna tačka u tom mestu. Samo bi kružni tok dodaju, rešio problem.

– Svaki drugi dan ovde se bar neko čukne, a često se dese i ovako tragičnih slučajevi sa smrtnim ishodom – kaže Ognjen iz Inđije i dodaje:

“Raskrsnica nije dobro označena, ni osvetljena, noću je posebno opasno jer se ništa ne vidi, ali ništa bolje nije ni danju. Problem je što vozači sa devijacije često ne primete ili ne reaguju na znak stop, misle da su na glavnom putu kada se uključuju na magistralni koji ima prednost. Preglednost na rasksnici je tragična. Tako najčešće dolazi do nesreće. Krajnje je vreme da se taj put sredi i obeleži kako treba, on je jedan od najopterećenijih puteva u čitavoj Srbiji i sramota je da ovako izgleda”.blic