Nataša progovorila: Rasta i ja smo u prelijepom odnosu, a Ana je skoro prošla pored mene, nije mi se javila!

Showbizz

Nataša progovorila: Rasta i ja smo u prelijepom odnosu, a Ana je skoro prošla pored mene, nije mi se javila!
Nataša Bekvalac spremna je za doček 2022. godine u jednom beogradskom hotelu. Pjevačica svakodnevno vježba sa svojim bendom, radi na novoj pjesmi i posvećena je kćerkama Hani i Katji

Kako kaže u intervjuu za Kurir, muškarci joj uopšte ne prilaze, da bivši imaju za čim da pate jer je savršena, ali je otkrila da ju je period pandemije poremetio zbog čega je potražila stručnu pomoć.

– Počela sam da vodim računa o svom mentalnom zdravlju, u nekoliko navrata sam bila baš tužna bez razloga. To mi je bilo crveno svjetlo da sam upala u nešto što ne znam šta je, pa sam potražila pomoć onih koji znaju šta je to nešto.

Na to što se pisalo da između nje i Ane Nikolić vlada netrpeljivost i da je uzrok tome njen duet s Rastom, Nata odgovara:

– Čula sam od tvojih kolega za to, ali ja nikada nisam imala neprijatnost sa njene strane, niti mislim da za to ima prostora. Konstruisane su bez veze priče, koje su me dovele u neprijatnu situaciju. Stefan i ja smo u prelijepom poslovno-privatnom odnosu. Tu nema prostora za te priče. A sad ne možeš da popiješ kafu sa nekim zato što će neko nešto da iskonstruiše. Mene to toliko nervira da ti to ne mogu opisati. I baš me briga, piću kafu s kim želim, jer ja stvarno nemam zašto da se brinem. Sa Anom sam se vidjela u jednoj situaciji, prošle smo jedna pored druge, ali je povod bio jako tužan, tako da to nije bilo prikladno mjesto. Nije mi se javila, ali možda me nije vidjela.

Kurir