MILJANA O KRIVIČNOM GONJENJU, DROGIRANJU SA MAJOM I JANJUŠEM, KAMATAŠIMA I ZOLINIM NAMEŠTALJKAMA Veliki intervju posle diskvalifikacije: “Sve bih isto uradila”

Showbizz

MILJANA O KRIVIČNOM GONJENJU, DROGIRANJU SA MAJOM I JANJUŠEM, KAMATAŠIMA I ZOLINIM NAMEŠTALJKAMA Veliki intervju posle diskvalifikacije: “Sve bih isto uradila”

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz “Zadruge” nakon što je bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli razbila štiklom glavu dok je spavao. Sad je u velikom intervjuu iznela niz šokantnih detalja, te progovorila i o stvarima o kojima nije pričala u rijalitiju.

– Osećam se jadno, srozano, nikako. Dala sam ruku produkciji da neću uraditi ovako nešto. Imam oscilacije u raspoloženju. Zolu više ne volim. Shvatila sam kako stoje stvari. Nikad sebi neću oprostiti što sam zbog njega išla kod kamataša, tražila novac od produkcije za njega. Neka sam ga udarila, i opet bih – kaže Miljana na početku.

– Zola uopšte nije bio otet, to želim da kažem. Uzeo mi je sav novac koji sam imala. Ogorčena sam. Mislila sam da će se normalno ponašati kad vrati dugove. Emotivno sam iskorišćena. Uzeo mi je jednom 40.000 iz novčanika ne bi li se kockao. Pisao mi je da ga je jedan čovek zatvorio u podrum, da mora da nađe pare. To je sve bila laž. Stavljao je na Instagram da je bio u Novom Sadu, a zapravo je bio u Derventi. Naravno, dala sam pare jer sam mislila da je u problemu. Osećala sam da laže, ali sam dala. Prevarena sam – dodaje Kulićeva.

– Iz “Zadruge 3” sam izašla i ništa nisam zaradila, jer sam izašla zbog njega. Nije mi žao što sam da uvela nedavno. Slaba sam sad na roditelje. Tek sad sam shvatila šta sam uradila sa Zolom. Tri puta sam abortirala. Ja nemam nikakav dug. Ne plašim se krivičnog gonjenja zbog onoga što sam uradila u “Zadruzi”. Videćemo šta će biti, nemam problem sa tim – navela je.

– Jednom me je Zola udarao, šutirao, i to pesnicama u glavu, to moji roditelji ne znaju. Užas. Šutnuo me je bio dole. Išla sam u policiju. Kad se drogira onda je nasilan. Uzimala sam i ja kokain, i Janjuš i Maja. Ja sam samo malo. Ne mogu da prežalim što sam to uradila. Zola će uvek voleti alkohol i nedozvoljene supstance. Pitam se da li će iko normalan da mi priđe posle svega – zaključuje Miljana za “Informer”.blic