Najbolji doživotni partner za svaki znak: Za Vagu je idealna druga Vaga, a Rak treba Ribu

Zanimljivosti

Najbolji doživotni partner za svaki znak: Za Vagu je idealna druga Vaga, a Rak treba Ribu

Ovan ima čak tri potencijalno savršena partnera za dugu i sretnu vezu, a slično je i kod Bika. No, ima onih kojima je samo jedan znak najbolji izbor za pravu ljubav punu razumijevanja i strasti

Ovan

Ovaj znak ima tri potencijalno savršena partnera za dugu i sretnu vezu, a to su Škorpion, Strijelac i Vodenjak.

Sa Škorpionom ga spaja strast i iskrenost, uzajamna ljubav i poštovanje. I Ovan i Škorpion zaziru od tajni i međusobnog skrivanja svega i svačega.

Ljubav sa Strijelcem je kao magnet, jer ova dva vatrena znaka jednostavno se toliko privlače da si ne mogu odoljeti. Vodenjak pak glasi kao najsavršeniji izbor za jednog Ovna.

Bik

Bik se odlično slaže sa Bikom. To je ugodna veza prepuna ljubavi sa dobrim temeljima da potraje jako dugo, možda čak i cijeli život.

I sa Djevicom imaju puno toga zajedničkog. Oboje su zemljani znakovi pa se jako dobro razumiju, cijene iste stvari i vrline.

Tu je i Jarac s kojim Bik može osjetiti veliku ljubav, poštovanje, razumijevanje i divljenje.

Blizanci
Blizanci odlično pašu s Vodenjakom. Oboje su zračni znakovi, a njihova veza je pomalo magična. U stanju su ići istim životnim putem bez obzira gdje će taj put završiti.

I veza sa Ribama bi mogla potrajati, jer su intelektualno jako kompatibilni. Ali, u ovom je slučaju potrebna spremnost obje strane na kompromis kako vi potrajali.

Rak

Za Raka je savršeni izbor netko rođen u znaku Ribe. Radi se o vodenim znakovima čija veza može biti lijepa, prirodna i duhovna. Moguće je čak i da se susretnu kao srodne duše i ostanu zajedno cijeli život.

Lav

Lav i Vaga su vrlo dinamičan par koji privlači pažnju gdje god se pojavi, a to je ono što pripadnici ovih znakova vole. Jednom kad se spoje, brinu jedno o drugome i imaju odlične predispozicije za dugu i sretnu vezu.

Djevica

Djevica se odlično slaže s Jarcem, a neki tu kombinaciju nazivaju – nebeskom. Oba znaka su vrlo čvrstog karaktera, realna, marljiva i brižna. Veza Djevice i Jarca može potrajati do kraja života.

Vaga

Vaga se fantastično slaže s drugom Vagom, jer je to znak koji živi u oblacima. U ovakvoj vezi oba partnera su zaljubljena jedno u drugog, ali i u sam pojam ljubavi i svega vezanog za nju.

Škorpion

Veza Škorpiona i Ribe je prepuna privlačnosti, ljubavi, strasti i romantike. Ako oba znaka jednako brižno njeguju tu vezu, zasigurno će trajati jako dugo.

Strijelac

Strijelac se savršeno nadopunjava s Ovnom. To su vatreni znakovi prepuni energije i strasti, a jednom kad se sretnu, snažna privlačnost ih vuče jedno drugome, i to je jače od njih.

Jarac

Ljubav Jarca i Bika ima dobre predispozicije za dugu i sretni vezu. Oboje cijene iskrenu ljubav, međusobno poštovanje i razumijevanje. Obiteljski su ljudi kojima je cilj stvoriti nešto u životu.

Vodenjak

Kad se Vodenjak spoji s Ovnom, možete biti sigurni da u toj vezi neće vladati dosada. Oni se odlično nadopunjavaju, vole aktivan život, prirodu, druženja…

Ribe

Kao što smo spomenuli u slučaju Raka, Riba i Rak su savršen spoj. Njihova veza je mirna, prirodna, ugodna i produhovljena. Vrlo lako mogu trajati cijeli život i uživati u društvu jedno drugoga do zadnjeg trena, prenosi Atma.24sata