JA MUVAM DEJANA” – SANDA PRIZNALA ZA CRNIM STOLOM: O njegovoj reakciji bruje svi, A DALILA… (VIDEO)

Showbizz

U toku je glasanje za najvećeg licmera, riječ je dobila Sandra Čaprić.

Prvo ću navesti moju drugaricu Anđelu. Dalila me je napala da smo mi došli da damo onu stvar, a ona je dala stvar. Tako da ona je broj dva. Navela je Dejana da sam ga muvala, a da Anđela čezne. Došla sam da dam onu stvar, a nisam dala ništa – rekla je ona.
Mora malo da se opere razumite je – dodoa je Đedović.
Sad i Anđela juri njenog bivšeg supruga, to je licemjerno. Izbacili su Anđelu iz kreveta. treću osobu ću navesti Filipa, cijelu situacija prema meni, Dalili i Maji i još mi rekao da sam ja ispala najbolja – nastavila je ona.

Dejan se na to sve slatko smijao.

Riječ je dobila Sanja Grujić.

Printscreen Pink .rs
Ja bih navela da smo svi po malo. Nekome je to stil života, a neko koristi da to dođe do svog cilja. Gruji je licemjer stil života. Izlaže djecu stresu jer razara porodicu na televiziji. On je rekao da mu je u kući birtno mišljenje smao tri osobe, a posljednjih mjesec dana nas sve turturiše, samo što ne iskače iz ukrasa da nas urniše. Licemjer sam prema sebi je Dalila, svojim postupcima je ispala licemjer prema sebi. Od kraljice je spala na sluškinju, to sebi ne smije da dozvoli. Moja drugarica Mima je ispala licemjer prem ameni, dolazim u sukob sa drugima, a prema meni je ispala go*no. Hoću da je operem, a ona se okrene i se*e poo meni. Niti ću loše govoriti, niti dobro. Za mene si nula od čovjeka – govoria je ona.

Naredna je glasala Ana Spasojević.

Prva osoba je Dalila prema Dejanu, neću da se ponavaljam. Filip koji spava i zbog koga smo imali haos. Treća je Irma – rekla je ona.

Riječ je dobila Tanja Jovićević.

Miljana licemjerno je što ne vodiš računa o ljudima sa kojim živiš i dijeliš sobu. Očekujš podršku, lijepu riječ. Licemjerna si jer brineš o životima drugih ljudi, pa im razbiješ kupatilo. Grujo, nisam se zahvalila za lijepe riječi, ti za mene nisi enigma, ti ne daš svoju riječ. Ja kažem šta imam, a tvoje ne davanje riječi je za mene licemjerno, nikad ništa ne objasniš do kraja. Misim da je Stefan Mihić šampion, nemaš pravo da nam uzimaš pravo na riječ.

https://youtu.be/SUZaKPVcK_Y

novi.ba