Taki za Majine krpice dao 27.000 eura: Nije mi žao, samo da mi se kćerka lijepo slika!

Showbizz

Taki za Majine krpice dao 27.000 eura: Nije mi žao, samo da mi se kćerka lijepo slika!

Radomir Taki Marinković prokomentarisao je učešće svoje kćerke Maje Marinković u “Zadruzi 5”, a tom prilikom je otkrio i da je u njenu garderobu uložio 27.000 eura.

– Ne sviđa mi se to što je stupila u odnose sa Carem. Očekivao sam da će ona biti samostalni igrač, međutim opet su je emocije slomile. Vidi se da voli Filipa, ipak su oni van rijalitija imali neku romansu. Car je i budala i bahat, loše se ponaša, ali šta ja tu mogu da uradim? Sada kao roditelj ništa. Nije lijepo što je sa njim, ali ne mogu tu ništa da mijenjam.

– Sa druge strane svi me pitaju da li će nešto biti sa Majom i Markom Janjuševićem Janjušem i ja svima mogu da kažem da među njima neće biti ništa. Vjerujte u to. Obavili smo Maja i ja razgovor i znam šta mi je obećala – poručuje Taki za “Super TV i dodaje da je njegova kćerka prije ulaska u rijaliti trpjela veliki pritisak.

– Veliki stres je Maja doživjela prije ulaska u rijaliti . Svi su joj pisali i govorili da napadne Dalilu i da se obračuna sa njom. Prvih nekoliko minuta kada je kročila u “Zadrugu” sve je postavila na svoje mjesto. Zna ona vrlo dobro kako da zaigra rijaliti i da se priča vrti oko nje. Namjerno pravi razne svađe pred kamerama, jer zna šta je dobro za rijaliti. Ne odobravam njene intimne odnose pred kamerama, ali ja tu ne mogu ništa kao njen otac. Mogu samo to da ne gledam preko televizora – kaže Majin otac.

Taki je priznao da je u kćerkinu garderobu uložio preko mnogo novca.

– Maja je ušla sa preko 12 džakova u rijaliti. Pomogao sam joj da kupi garderobu u vrijednosti od 27.000 eura, ako u tu cifru računamo i kuče pomeranca koje je koštalo oko 5.000 eura. Nije mi žao da uložim u svoju kćerku, samo da lijepo izgleda i da se lijepo slika pred kamerama.

Mnogi gledaoci su prokomentarisali kako Maja izgleda neprepoznatljivo poslije brojnih estetskih zahvata, međutim to njenom ocu ne smeta.

– Sama je uložila svaki euro u svoj izgled. Nisam joj platio ni silikone, ni estetske intervencije. To je sada moderno i sve djevojke žele tako da izgledaju. Sva sreća pa je to hijaluron koji brzo ispari iz lica i ne zadržava se dugo. Znam da je željela da uradi “mačije oči” koje potpuno promijene njen izgled i liči na Azijatkinju. U tome je i uspjela. Meni se to možda i ne dopada, ali za njen novac ona može da odlučuje kako želi da izgleda – zaključuje Taki za Blic.Telegraf.rs ekskluziva.ba