‘SLUTIM NA NAJGORE’ Kristijan Golubović vodi borbu sa opakim koronavirusom!

Showbizz

‘SLUTIM NA NAJGORE’ Kristijan Golubović vodi borbu sa opakim koronavirusom!

Kristijan Golubović se oglasio za medije i priznao da trenutno ima većih zdravstvenih problema i da sumnja da je koronavirus u pitanju.

Od kako je počela pandemija, mnoge javne ličnosti su imale dodirnih tačaka sa ovim opakim virusom. Neki su prošli bez ozbiljnih posledica i simptoma, a neki nisu ni znali da su pozitivni, dok se nisu testirali, dok je kod drugih situacija bila nešto ozbiljnija.

Ono što je zajedničko svima njima, jeste da su nakon saznanja o zaraženosti, bili dovoljno disciplinovani da se izoluju, ostanu kod kuće i tako ne šire virus dalje. Jedan od njih je i poznati rijaliti veteran Kristijan Golubović koji je progovorio o borbi sa korona- virusom, te je otkrio na koji način se bori sa simptomima.

-Biću iskren loše sam, ležim već nekoliko dana, nije mi dobro, plašim se da mi ne pređe na pluća. Ja se nisam pridržavao mera, pa je možda i to razlog zbog kojeg sam sad u ovoj situaciji. Već danima kašljem, nemam snage, malaksalost me ubija. Bojim se najgoreg, moraću da se testiram, da vidim da li je korona u pitanju – bio je iskren Kristijan. Republika.rs/Pink.rs, Foto: Pink.rs/A. Nikolić