Udala se sama za sebe, a sad, 90 dana kasnije, traži rastavu braka: ‘Opet vjerujem u ljubav’

Svijet

Uvijek sam se bojala biti sama, ali sam shvatila da moram naučiti osjećati se dobro o sebi. Kad se to dogodilo, odlučila sam to proslaviti, rekla je manekenka brazilskih korijena koja se udala sama za sebe

Biiti samac do kraja života dobilo je drugo značenje. Manekenka Cris Galera (33) odlučila je dignuti ruke od muškaraca te se u rujnu odala sama za sebe.

S obzirom da nije pronašla muškarca svog života ističe da nije ‘razočarana’ što nema mladoženje i umjesto toga je prihvatila da bude sama. No, 90 dana nakon vjenčanja, traži razvod piše britanski Mirror.

Kako doznaju manekenka je od tada upoznala “nekog posebnog” i čak se počela zaljubljivati.

– Bila sam sretna dok je trajalo. Počela sam vjerovati u ljubav onog trenutka kad sam upoznala nekog drugog posebnog – objasnila kako smatra da je vjenčanje za sebe bila najbolja odluka jer ipak ona je jaka, odlučna i neovisna žena.

– Uvijek sam se bojala biti sama, ali sam shvatila da moram naučiti osjećati se dobro o sebi. Kad se to dogodilo, odlučila sam to proslaviti – rekla je Cris.

Ispred katoličke crkve u Brazilu od kuda je Cris i rodom pozirala je u zadivljujućoj bijeloj haljini koja je istaknula njenu figuru, a i pokazala zanimljive tetovaže.

– Željela sam istaknuti svoje najbolje osobine, svoje grudi. Nosila sam ubojiti izrez – samopouzdano je rekla Cris.

– Odlučila sam da više neću čitati komentare. Mišljenje drugih ljudi neće promijeniti ono što mislim o sebi niti mi išta pridonijeti – zaključila je.24sata