Prvi dan Maje Marinković u Bijeloj kući: Odmah se dohvatila ovoga, ponijela je 17 džakova odjeće da bi grmjela sve vrijeme!

Showbizz

Dok su zadrugari osmarali ili đuskali, Maja Marinković se već nalazila u radionici, birajući odjevnu kombinaciju za danas.

Kako je rekla po ulasku u “Zadrugu”, ona je ponijela čak 17 džakova garderobe, kako bi potpuno dominirala u svakom trenutku.

Podsjetimo, Maja je u bijelom ušetala u Zadrugu i suočila se sa Dalilom i Filipom Carem. Ona je pri ulasku izjavila: “Rijaliti može da počne.” Inače, šuška se da je Maja za garderobu potrošila preko 35.000 eura.

“Pojedinima neće biti prijatno kada uđem, ulazim da se družim, svakome po zasluzi. Svako odgovara za svoje postupke. Sve ću uradili kako budem osjetila u trenutku. Mislim da ću emotivno da dotaknem Janjuša. Voljela bih da ostane tako i da bude ostavljena tačka. Vrijeme će pokazati, Filipu neće biti dobro kada me bude vidio. Pojedinim osobama se neću javiti. Nisam emotivno zagrijana ni za Janjuša ni za Filipa”, rekla je Maja.Izvor: Kurir