Na šta se pali Draško Stanivuković? Zašto je političar iz Banjaluke poslije Kije pao na pjevačicu Tanju Savić!

Showbizz

Na šta se pali Draško Stanivuković? Zašto je političar iz Banjaluke poslije Kije pao na pjevačicu Tanju Savić!

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković (28) danima je u centru pažnje zbog veze sa Tanjom Savić, a na društvenim mrežama mnogi komentarišu ovaj par i pitaju se zbog čega je mladi političar “pao” baš na pjevačicu.

Sudeći po damama sa kojima su ga do sada spajali, Draško Stanivuković posebno je “slab” na poznate dame, i to prije svega na pjevačice.

On je prije Tanje dovođen u vezu sa Kijom Kockar, koja se takođe bavi pjevanjem. Još jedna stvar koja je zajednička Kockarevoj i Savićevoj jeste da su obe starije od Draška.

Dok je Kija četiri godine starija od Stanivukovića, razlika između njega i Tanje je duplo veća – osam godina. Drašku, sudeći po informacijama koje su dospjele u medije, ne smeta to što je Tanja i dalje zvanično u braku sa suprugom Dušanom Jovančevićem, kao ni to što je majka dva sina.

– Nikada nije bio zaljubljen ni u jednu ženu kao u Tanju. Ne smeta mu što ima djecu ni što njen odnos s Dušanom još nije regulisan. Spreman je da čeka da se i zvanično razvede, a kako sada stvari stoje, ne bi me začudilo ni da je zaprosi nakon toga – rekao je nedavno za medije izvor blizak Stanivukoviću.

Međutim, Draškova baka Gospava, koja ga je odgajila, nije sretna zbog priča o vezi svog unuka i Tanje.

– Nisu u vezi, a i ne bih voljela da jesu. Jednostavno, ona nije za njega. Ona žena ima djecu, ima sve. Udata žena koja ima djecu, šta ima da mi bude fina. Nije za njega da ženi ženu koja ima dvoje djece. Daj bože da je njenoj djeci dobro, ali da se okane mog unuka. Bog joj dragi dao zdravlje za njenu djecu. Treba da nađe neku koja je mlađa i koja će mu roditi djecu -rekla je Draškova baka za “Blic”. kurir.rs