DECU NE MOŽEMO DA ZAŠTITIMO OD PADOVA: Lepa Brena progovorila o naslednicima, ovako ih je vaspitavala…

Showbizz

DECU NE MOŽEMO DA ZAŠTITIMO OD PADOVA: Lepa Brena progovorila o naslednicima, ovako ih je vaspitavala…

Pevačica Lepa Brena sve više vremena provodi u inostranstvu sa suprugom. Kako je već jednom ispričala, planiraju i da se presele za Ameriku, ali će uvek biti vezana za Srbiju – zbog dece.

Prema naslednicima je uvek bila brižna, izuzetno zaštitnički nastrojena, ali je kontrola, naglašava u emisiji “Grand magazin”, sada već prošlost.

– Ono što je trebalo da se kontroliše, kontrolisalo se tokom odrastanja. Do neke njihove 21, 22 godine, kada je trebalo pomoći im da se pronađu i usmere – počela je ona tokom jednog gostovanja, pa brigu o deci uporedila s brigom o biljkama.

– Uvek sam smatrala da je dete kao mlado drvo koje kada posadite privežete pored dva drvena stuba pa se priveže sa gumom, da ga ne privlači previše ni na jednu ni na drugu stranu. Tom drvetu ili tom detetu treba dati ljubavi, snage, motivacije da izdrži sve ono što će život da mu donese. Mi našu decu ne možemo da zaštitimo od padova ali je važno naučiti ih da ustanu. Onog trenutka kada postanu stabilni i jaki, roditelji se smire – priča Brena i ne krije da su viđanja vremenom postala ređa, ali da su pozivi svakodnevni. kurir.rs