ZOLIN DEDA 30 GODINA NIJE GOVORIO SA ROĐENIM BRATOM, POMIRLI SE NA SAHRANI! Čolić otkrio Dejanu detalje potresne porodične DRAME!

Showbizz

Lazar Čolić Zola ispričao je Dejanu Dragojeviću svoju porodičnu dramu:

– Moj đed, otac od majke i njegov brat, pošto je moj đed radio u Holandiji. Njegov brat je živeo dole, nacuga se i dođe kući kod bake moje, ona je pokojna sad i druže, istuče je na mrtvo ime. Moj đed to sazna i 30 godina nisu pričali. Pred kraj, taj brat od đeda je bio bolestan. Saznamo i sin da mu se razboleo i da je umro. 30 godina nisu pričali, a treba otići na sahranu. Znali smo da deda hoće da ode. Dva rođena brata, 30 godina nisu pričali. Dolazi taj dan za sahranu, spremamo se baba i ja. Idemo na sahranu, puna kuća i sad obaveštavaju brata da mu je stigao brat. Nisam hteo ovde da ispričam, ali hoću tebi. Njih dvojica se susreću, pruža mu moj deda ruku: “Primi moje saučešće”. On kaže: “Hvala brate moj” i viče: “Dajte mi rakiju da popijem sa bratom, pa makar i ja otišao u grob. Znaš ti šta je to – pričao je Zola.

– Majke mi, kad smo kod te teme, kad sam videla Davida, kao da je moj brat, toliko mi je bilo milo – govorila je Martina.

– Sva njega (Dalilina) izlaganja su bili da joj ne treba papir, a onda priča da kad je potpisala da se olakšala. Da će da cveta. Onda se pojavio neko ko je završio te papire, umesto da se zahvali, ona udara kontru. I dalje je u tom nekom tripu zbog mene – dodao je Dejan.

– Na osnovu tog klipa je bilo kao da je ona problem. Ja ne znam da li ste vi provalili da je snajka pisalo pod navodnicima – rekao je Zola.

– David je doneo papire, niko njen. David nije njen. Dejane, opet sam te sanjala – ubacila se Ana Spasojević.

– Oteraćemo glumca – rekao je Dejan.Kurir.rs/S.M.