MILICI PAVLOVIĆ NEĆU UZETI NI DINARA! Saša Matić odlučio da peva na svadbi kod pevačice: Pošteno je rekao!

Showbizz

MILICI PAVLOVIĆ NEĆU UZETI NI DINARA! Saša Matić odlučio da peva na svadbi kod pevačice: Pošteno je rekao!

Saša Matić i Milica Pavlović nedavno su objavili zajednički duet tako da su sve uverili kako savršeno funkcionišu na sceni, a ne kriju da je tako i u privatnom životu.

Pevačica ne krije radost povodom ove saradnje, jer kako kaže oduvek je bila ljubitelj njegove muzike. Uzbuđenje je bilo obostrano pošto je Saša Miličin talenat prepoznao još dok se takmičila u “Zvezdama Granda”.

– Ja zaista imam poverenja u Saleta, oduvek sam bila i fan njegove diskografije, ali pre svega ga obožavam kao čoveka. Za odnos bilo koj evrste mora sve da bude potaman – objasnila je Pavlovićeva.

Navikli smo da Milica intrigira javnost kada je njen ljubavni život u pitanju, ali ako stane na ludi kamen Saša će sigurno zapevati, međutim nije siguran da li on može da joj pomogne u izboru emotivnog partnera.

– Pevao bih sigurno, honorar ne dolazi u obzir. Ja da joj tražim ne bi se usrećila (smeh) ovi moji ili su se već poženili ili nisu zaslužili da se žene – iskren je bio Matić sa čim se pevačica se složila. – Pošteno je rekao – nadovezala se ona, nakon čega je Saša otkrio i kakav muškarac pristaje njegovoj koleginici i prijateljici.

– Mora biti spreman nju da prati – jasan je bio pevač u emisiji “Zvezde Granda Specijal.”kurir.rs