NOVI DETALJI PORODIČNOG ZLOČINA U SURČINU: Ubila muža jer se napio, sin pokušao da ga spase

Region

Jasmina B. (42) uhapšena je zbog sumnje da je u nedelju oko 17 sati kuhinjskim nožem nasmrt izbola supruga Milorada B. (54) u njihovoj iznajmljenoj kući u Surčinu, nakon što su se posvađali kada je on došao kući pijan.

Jasmina B. se, kako su saopštili iz policije, tereti za ubistvo.

Zvocala mu

– Sumnja se da su se supružnici posvađali kada je Milorad došao s posla. Kako smo čuli, on je kobnog dana završio s radom oko 15 sati, a kući je došao oko 17. U međuvremenu je navodno s komšijom sedeo ispred prodavnice i pio pivo. Verovatno je popio malo više. Moguće da je to zasmetalo Jasmini, jer je ona i ranije često znala da mu prebacuje zbog pića i da mu zvoca kada se napije – kaže naš izvor upoznat sa slučajem.

Kako dodaje, Milorad je sedeo na krevetu kada je Jasmina uzela nož iz kuhinje, dugačak 15 centimetara.

– Zarila mu je sečivo direktno u srce. U tom trenutku u kući je bio i njihov sin od 17 godina. Kada su došli inspektori nađen je nož i krvavi peškiri, a krvi je bilo svuda, po krevetu, podu i zidu – kaže izvor Kurira.

U kući ove porodice juče smo zatekli Nemanju B. (22), srednjeg sina ubijenog Milorada i uhapšene Jasmine. On je za Kurir rekao da ga je zadesila velika porodična tragedija.

Tatu sam živog poslednji put video u nedelju oko 12 sati. Sa mamom i njenim bratom sedeo je u kući i sve je bilo u redu, a onda sam ga iste večeri video u mrtvačkoj kesi – kaže Nemanja i dodaje da ne zna šta je konkretno bio razlog ubistva.

– Mama je znala da prebacuje tati zato što pije, jer ona to nije volela. Imala je loše iskustvo sa pijanim ljudima u prošlosti – kaže mladić.

Video krvavog tatu

Nemanja B. istakao je da je njegov maloletni brat za vreme zločina bio u kući, ali da nije video samo ubistvo

– Mlađi brat bio je u kupatilu i tuširao se. Kada je izašao, video je tatu u nesvesti i krvavog. Pokušao je da mu pomogne. Hteo je da ga nosi do kola i da ga vozi u Hitnu pomoć, ali se uplašio, pa je ipak pozvao lekare da dođu – kaže Nemanja:

– Dok je brat pokušavao da spasi tatu, mama je uzela nož i stavila ga u kesu. Izašla je ispred kuće i mirno čekala policiju. Bila je potpuno hladna. Komšije kažu da je ubijeni Milorad radio kao automehaničar, dok je Jasmina bila domaćica(Kurir.rs – B. Travica)