(VIDEO)Filmska potjera na ulicama Zemuna, vozač BMW-a pucao na policiju

Region

Policijska potjera za bjeguncem u automobilu marke BMW odigrala se jučer u beogradskoj četvrti Zemun, a tom prilikom dovedeni su u opasnost životi policijskih službenika.

Kako kažu iz MUP Srbije, pucnjava i potjera su se dogodile oko 15.25 sati, kada je policija krenula da juri BMW, čiji vozač se oglušio o naređenja da stane, time ugrozivši živote dvojice policajaca.

Na društvenim mrežama pojavio se i snimak potjere, na kom se vidi kako policijska vozila pokušavaju da opkole već razlupani BMW.

On je pokušavao da se izvuče, obišavši ih preko trotoara, a sve vrijeme su odjekivali pucnji, iako je u okolini bilo djece.

Nakon potjere koja je bila nekoliko kilometara duga, policija je uspjela da zaustavi BMW u Ulici Istidora Stojanovića. Policija mu je tada dala ponovno naređenje da se zaustavi, ali se on o to naređenje oglušio i udario u tri policijska vozila. Od siline udara, oštećena su i tri parkirana civilna vozila.

U automobilu je pronađena droga, a vozač ima ozbiljan kriminalni dosije zbog teških krivičnih djel, piše Telegraf.rs.

D. J. je uhapšen, a tokom akcije nije bilo povrijeđenih. Utvrđeno je da je za njim bila raspisana potjernica zbog izdržavanja višegodišnje kazne zatvora, te će odmah da bude sproveden u zatvorsku ustanovu.radiosarajevo.ba

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)