Dalila dobija 1.500 eura nedeljno za intimne odnose sa Carem: Diskvalifikovani učesnik iznio teške optužbe!

Showbizz

Dalila dobija 1.500 eura nedeljno za intimne odnose sa Carem: Diskvalifikovani učesnik iznio teške optužbe!

MC Damiro, koji je nedavno pobjegao iz “Zadruge”, žestoko je osudio ponašanje Dalile Dragojević koja je pred kamerama prevarila supruga Dejana Dragojevića.

– Dalila seljanko jedna, imaš intimne odnose pored sopstvenog muža sa jednim Filipom za 1.500 eura sedmično – napisao je na Insta storiju zadrugar koji je nedavno svojevoljno izašao iz “Zadruge”.

Ubrzo zatim je u kuću stiglo pismo Velikog šefa u kojem je saopšteno da će, prema ugovorima, produkcija od Damira tražiti čak 150 hiljada eura, jer mu ovo nije prvi bijeg iz rijalitija.

MC Damiro se odmah po napuštanju Bijele kuće oglasio na svom Instagramu, gdje je zamolio svoje pratioce da mu pomognu da nađe neko prenoćište.

– Ljudi iz Beograda, molim vas javite se, nemam gdje večeras da spavam – napisao je Damiro na svom Insta storiju, a nakon toga je objavio još jedan, i djelimično otkrio da je razlog njegovog svojevoljnog napuštanja Zadruge svađa sa zadrugarima i, kako je napisao, vrijeđanje njegove bolesne majke:

– Neću gledati kao pojedini da te diskvalifikujem jer ne želim taj teret na leđima. Makar ja večeras, sutra i prekosutra spavao na ulici, čekaću te da mi se izviniš za majku bolesnu koju si psovao i moje sve najmilije. Sve mogu, biti na ulici, gladan i žedan, ali nikada neću dati na moju kćerku i majku! Ako ima neko iz Beograda da mi pomogne u vezi spavanja, neka se javi – napisao je diskvalifikovani zadrugar. kurir.rs