Zatekla u telefonu na stotine emotivnih poruka od nepoznate osobe: Istina o njima ju je dotukla

Zanimljivosti

Zatekla u telefonu na stotine emotivnih poruka od nepoznate osobe: Istina o njima ju je dotukla

Nepoznata korisnica (28) TikToka priznala je na aplikaciji da se nedavno osjetila uznemireno i pomalo uplašeno kada je na telefonu zatekla na stotine poruka od iste osobe.

Kako nije znala o kojoj se osobi radi, počela je da preslušava svaku od njih. Sve su imale isti, jako emotivni sadržaj.

U želji da sazna zašto je baš ona dobijala poruke od stranca, okrenula je dotični broj i saznala za pravu istinu slanja poruka, što ju je dotuklo.

– Prvo sam blokirala broj, a onda sam ipak riješila da saznam o čemu se radi. Bilo je tih dana na stotine govornih poruka od jedne iste, starije žene. U njima je samo govorila ‘volim te’, ‘nadam se da si dobro’ i ‘nedostaješ mi jako’. Imala sam osjećaj da je pogriješila broj i na kraju sam bila u pravu – kaže TikTokerka.

Žena koja joj je ostavljala poruke nedavno je izgubila supruga od koronavirusa i nije bila u stanju da se nosi sa realnošću.

Kako je njen muž imao jako sličan telefonski broj kao TikTokerka, starija žena je u emotivnom rastrojstvu pomiješala neke brojeve i slala je njoj poruke.

– Izvinila mi se i priznala da joj je tako bilo lakše da se nosi sa gubitkom muža. Na kraju razgovora s njom sam dugo plakala. Teška priča – priznala je ona, piše Objektiv. haber.ba