Uhvatio najboljeg prijatelja u akciji sa svojom ženom u autu: Nakon toga uslijedio šok…

Zanimljivosti

Uhvatio najboljeg prijatelja u akciji sa svojom ženom u autu: Nakon toga uslijedio šok…

Upravo sam saznao da moj najbolji prijatelj i ja “dijelimo” moju ženu. Život mi se smučio i ne znam čija izdaja je veća, njena ili njegova – počinje on svoju priču.

Moja supruga ima 38, a ja 42 godine, kao i moj najbolji drug, koji je trenutno “solo”. Uvijek nas je povezivalo mnogo stvari, od ljubavi prema biciklizmu do zajedničkih izlazaka. Saznao sam da njihova afera traje pune tri godine – navodi muškarac i nastavlja:

Slučajno sam ih otkrio i da se to nije dogodilo, ko zna koliko bi se još oni viđali iza mojih leđa. Izašao sam u šetnju i primijetio automobil mog prijatelja. Prišao sam i zaustio da mu se javim, a ono što sam vidio me je upropastilo!

Moja supruga i on su bili usred žestoke akcije i ja nisam mogao da vjerujem svojim očima. Uvečer sam sačekao da djeca odu na spavanje i suočio sam se s njom. Umjesto da se kaje, ona mi je hladno odgovorila: Šta, zar si zaista mislio da ti jedini u ovoj kući smeš da “švrljaš”? – objašnjava Englez.

Navodno, moj prijatelj joj je ispričao da sam je ja prevario na jednoj momačkoj večeri i ona tvrdi da je iz osvete otpočela aferu s mojim drugom. Kaže da se ubrzo pokajala i željela je to da prekine ali on joj je zapijretio da će sve meni ispričati, pa se afera nastavila – navodi on.

Nažalost, tačno je da sam joj bio nevjeran. Na jednoj momačkoj zabavi u Berlinu, mnogo sam popio i završio sam u sobi sa nepoznatom seksi ženom. Narednog jutra, kada sam je jedva dovukao do hotela, bilo je očigledno šta sam uradio. Međutim, nikada nisam ni pomislio da će moj najbolji prijatelj to iskoristiti da otpočne aferu s mojom suprugom – iskren je muškarac.

To se dogodilo samo jednom, i nimalo ne liči na mene. Želim da im oprostim oboma, ali ne znam kako da to uradim – zaključio je Britanac. Izvor: Hayat