Miki Đuričić ni ne sluti koliko mu je kćerka porasla, a preslikana je otac! (Foto)

Showbizz

Kontroverzni učesnik rijalitija ,,Zadruga 5″ i najpoznatiji pčelar iz Kupinova Miki Đuričić oduvijek je bio tema u medijima zbog njegovog burnog temperamenta koji ga je često dovodio do bankrota.

Poznato je da se Miki nakon skandaloznih ispada u rijalitiju, posvetio privatnom životu, te je uspio da dobije kćerkicu, kojoj je dao ime Dunja. Miki se potpuno promijenio od kada je postao otac, požrtvovan i izdrživ u svakoj situaciji, Đuričić je odlučio da se bori za svoju kćerku svim silama.

Kako je dugo nije vidio, jer se odlučio da uđe u rijaliti ,,Zadruga 5″, na Instagramu su postale viralne fotografije njegove kćerke Dunje i njega i to koliko njih dvoje liče. Izgleda da je Dunja povukla ljepotu na majku, a da je karakter i mimiku lica povukla na oca.

Pratioci su bili oduševljeni koliko Dunja liči na Mikija, pa su se pozitivni komentari nizali jedan za drugim. Miki bi bio sigurno preponosan kada bi znao koliko je njegova kćerkica porasla za samo nekoliko mjeseci koliko je već odsutan Republika.rs