ESTRADA IZVISILA: Doček 2022. pod znakom pitanja! Pevači u strahu da će izgubiti MILIONE EVRA od OTKAZIVANJA NAJLUĐE NOĆI!

Showbizz

Saša Matić, Aco Pejović, Dara Bubamara, Aleksandra Mladenović, Radiša Trajković Đani, Aca Lukas, Sloba Radanović, Rada Manojlović, Peđa Medenica, Andreana Čekić i mnogi drugi će, po svemu sudeći, ostati bez novogodišnje plate.

Iako su još pre više od mesec dana ugovorili nastupe za najluđu noć širom srpske prestonice, prema rečima člana kriznog štaba, epidemiologa dr. Branislava Tiodorovića, od toga neće biti ništa. Epidemiolog ističe da će se doček Nove 2022. godine proslavljati u kućnim uslovima, kao što je to bio slučaj i prošle godine.


– Što se proslava tiče, bilo bi dobro da, makar kao prošle godine, slavimo u porodičnim uslovima. Da se ne dešavaju velika okupljanja. Bez kafana, bez restorana. To najverovatnije važi i za Novu godinu. Bio sam optimista, govorio sam da je moguće da ćemo biti slobodniji, ali, nažalost, pokazalo se da taj optimizam nije realan – rekao je profesor.

S obzirom na to da je trenutno epidemiološka situacija pogoršana i u čitavoj Evropi, mnogi od pevača su još odavno odustali od nastupa po dijaspori, pa su sve svoje nade položili u novogodišnje tezge po Beogradu i širom Srbije, koje su već uveliko počeli da najavljuju na svojim društvenim mrežama.

Poznati često skrivaju koliko će novca zaraditi u najluđoj noći, ali je sasvim jasno je da će, ukoliko se crne prognoze epidemiologa ostvare, mnogi od njih izgubiti po nekoliko desetina hiljada evra.


Prema našim saznanjima, rekorder po zaradi trebalo je da bude Saša Matić, koji je 31. decembra mogao da zaradi čak 50.000 evra. Saša je imao ugovoren nastup u jednom luksuznom prestoničkom hotelu u Beogradu, a ovaj nastup zakazao je još pre godinu dana. Sloba Radanović će, ukoliko nastupi za doček budu otkazani, ostati kraći za 30.000 evra, a isto toliko i njegova koleginica Dara Bubamara. Aleksandra Mladenović, koja je trebalo da nastupi na istom mestu, izgubiće 15.000 evra. Njih troje su imali zakazan nastup u tri različite sale u jednom hotelu u Beogradu.

Rada Manojlović i Peđa Medenica su bili zakazali nastup na jednom splavu u Beogradu, gde je trebalo da pevaju za doček i prošle godine, koji je takođe bio otkazan. Njih dvoje trebalo je da uzmu ukupno 50.000 evra. Radiša Trajković Đani će ostati bez 40.000 evra, a Aco Pejović bez 45.000 evra. Aca Lukas je u jednoj popularnoj kafani trebalo da dobije 50.000, a Andreana Čekić 15.000 evra.


Kontaktirali smo sa svim akterima priče, ali oni nisu bili raspoloženi za komentar na ovu temu, sem Ace Lukasa, koji nam je kratko poručio:

– Ne znamo još ništa o tome, ali kako god da struka i država budu odlučili, tako ćemo i postupiti – rekao nam je pevač.Kurir.rs/A.P.