JUTRO POSLE DRAME! Ovako Dalila izgleda nakon sinoćnjeg RASTROJSTVA: Bleda i zarozana, sva se trese! Car je opet ODUVAO (VIDEO)

Showbizz

Dalila Dragojević je stajala ispred Bele kuće i plakala sve vreme zbog situacije u kojoj se nalazi. Naime, nakon što ju je Filip Car javno ostavio i izvređao, ona ne može da dođe sebi.

Dalilu je uočila Irma Sejranić i odmah joj je prišla da je uteši i zagrli. Njih dve su se javno pomirile juče tokom podele budćeta i na ovaj način je Irma stavila do znanja Dalili da će biti tu za nju.

Dalila Dragojević je jutros otišla do FIlipa Cara kako bi ga pitala sa kim će da nastupa, nadajući se da će sa njom, ali nije dobila odgovor koji je htela!

– Stiglo je pismo za Zadrugoviziju, sa kim ćeš niti u grupi?

– Stavi me sa bilo kim kome treba. Neka me neko izabere u grupu. Neću ni nastupati, je*e mi se. Sa tobom sam završio, ne želim te videti, ni tebe ni ove ljude – rekao je Car

Podsetimo, Dalila i Filip su se posvađali i već drugi put otkako su započeli skandaloznu aferu raskunuli. Zaljubljena udata žena posle raskida je histerisala i lomila po Zadruzi.

– Završio sam sa njom. Nisam ja doživeo 29 godina da mene neko ne poštuje. Da ja nekog branim, a ona da se smeje i sprda. Budala sam što radim frku, to se kaže ne ide i ne pašeš mi. Bezobrazna je i zlo se ponaša, kvarna je – govorio je Car.kurir.rs