TEK POČINJE HAOS U ZADRUZI: Maja Marinković i Mladen Vuletić ulaze da POMRSE KONCE Dalili i Caru! Neće im biti dobro zbog BIVŠIH!

Showbizz

TEK POČINJE HAOS U ZADRUZI: Maja Marinković i Mladen Vuletić ulaze da POMRSE KONCE Dalili i Caru! Neće im biti dobro zbog BIVŠIH!

Afera Dalile Dragojević i Filipa Cara već nedeljama je glavna tema u Zadruzi, a njihova burna veza propraćena je raznim skandalima i svađama.

Sada je produkcija odlučila da im dodatno “zabiberi” i stavi odnos u iskušenje tako što će u rijaliti uvesti njihove bivše partnere – Maju Marinković i Mladena Vuletića, saznaje Kurir!

Već neko vreme se spekuliše da će Filipova eks devojka uskoro ući u Zadrugu, a taj dan je konačno došao. Po rečima našeg izvora bliskog Maji, ona će najverovatnije već ovog vikenda postati deo pete sezone najgledanijeg rijalitija, što je i sama nagoveštavala. Mnogi navijaju za njen ulazak i veruju da će svojim skandaloznim ponašanjem pomrsiti konce Dalili i Caru.

Podsetimo, Marinkovićka i Car su otpočeli vezu letos, nakon što su izašli iz “Zadruge 4”, a njihov odnos je bio jako buran. Jednom prilikom su se čak i potukli u stanu u pola noći, pa je dolazila i policija. Komšinica je tada za medije rekla da je njihova rasprava bila žustra i jeziva i da se čulo kako se biju, te da je Maja toliko vrištala da je probudila čitavu zgradu.

Ipak, nakon toga je odlučila da mu da drugu šansu pa su se pomirli, ali ga je ostavila kada ju je u “Zadruzi 5” prevario sa Sandrom Čaprić. Sada je najavila da će ga uništiti zbog veze sa Dalilom, te da im neće dozvoliti da budu srećni i prođu nekažnjeno.

Međutim, sa iznenađenjima produkcije ni tu nije kraj. U toku naredne nedelje očekuje se ulazak još jednog učesnika, bivšeg Dalilinog verenika Mladena Vuletića! Ne sumnja se da će ovo biti jak udarac za starletu iz Bosne, posebno ukoliko kršni Crnogorac donese dokaze koji bi je uništili. Naime, Mladen je nedavno gostujući na “Ret televiziji” isričao da su on i Dalila sve vreme u kontaktu, te da se redovno čuju i dopisuju.

– Dalila i ja smo se često čuli preko Instagrama, čestitala mi je kada sam pobedio u “Parovima”. Pisala mi je dosta poruka – rekao je on.

Mnogi veruju da će, kada Car sazna za to, napraviti problem svojoj ljubavnici, sa kojom iovako ima buran odnos. Podsetimo, Dalila je i sa Mladenom imala skandaloznu vezu, pa su se često svađali i tukli i to tokom učešća u Parovima. Kurir.rs/ A. D. – J. S.