POZNATI SE OPRAŠTAJU OD MARINKA ROKVIĆA Halid Bešlić ne može da dođe sebi: Izgleda da je došlo vreme za našu generaciju…

Showbizz

POZNATI SE OPRAŠTAJU OD MARINKA ROKVIĆA Halid Bešlić ne može da dođe sebi: Izgleda da je došlo vreme za našu generaciju…

Pevač Marinko Rokvić preminuo je u Beogradu u 68. godini, a sada se oglasio i Halid Bešlić.

Podsetimo, nedavno su se u javnosti pojavile informacije da je Marinko hospitalizovan i da je njegovo zdravstveno stanje kritično.

“Pre sat vremena su mi javili da nas je Marinko napustio. Tužno i pretužno. Izgleda da je došlo vreme za našu generaciju. Bio je pravi pevač. Poslednji put smo se čuli pre pola godine. Kako se razboleo nikome se nije ni javljao. Naša deca su bila više u kontaktu, rekao je Halid za Kurir.

“Napustio nas je veliki glas, jos veci kolega i prijatelj. Sa izuzetnom tugom i teskim srcem izrazavam saucesce porodici Rokvic. Sigurna sam i znam da ce Marinkovo prisustvo i mocan glas ziveti kroz prelepe pesme koje je ostavio kao jedan od najboljih interpretatora narodne muzike. Putuj sa andjelima dragi kolega i prijatelju. Vecna ti slava”, napisala je Snežana na Instagramu.

– Umro je veliki pevac, čovek koji je ostavio iza sebe divne, talentovane sinove i velike hitove narodne muzike. Nedostajaće njegove interpretacije, koncerti, nastupi, ali ostaće zauvek da traju njegove sjajne pesme da budu primer novim generacijama pevača kako se peva i bira dobra pesma. Neka počiva u miru! Njegovoj supruzi i sinovima upućujem najiskrenije saučešće – rekla je Neda za Kurir.

– Bilo je šta je bilo ne možemo da se radujemo ničijoj smrti žao mi je, žao mi je,verujte mi. Među zivim ljudima je sve dozvojeno, život je surov, ali ovakve stvari su veliki udarac. Neka ga nebo primi u svije carstvo sve nas to čeka. Žao mi je je, Žao mi je. Teško mi je kad čujem da je neko nepoznat preminuo, a ne neko koga godinama znam I sa kim sam zajedno I nastupao”, rekao je Miloš Bojanić.Kurir.rs/M.M./LJ.S.