Umro joj SVEKAR, a onda joj je STANODAVAC poslao neočekivanu poruku: “Čujemo se u decembru”

Zanimljivosti

Umro joj SVEKAR, a onda joj je STANODAVAC poslao neočekivanu poruku: “Čujemo se u decembru”

Da na svetu i dalje ima pažljivih i dobrih ljudi najbolje svedoči slučaj jedne žene koja je, nažalost, ostala bez svekra. U moru tuge, ona je naišla na razumevanje svog stanodavca, i kako je istakla, bila je poprilično iznenađena njegovom porukom.

Naime, jedna žena podelila je svoju ispovest na internetu i otkrila kakav je gest doživela od svog stanodavca, nakon što joj je umro svekar. Kako je ispričala, njegova poruka ju je ostavila u suzama.

Aleksis Arlin iz SAD je na Tviteru podelila sliku poruke koju je porodica dobila nakon tužnih vesti o smrti člana njihove porodice.

U poruci je pisalo:

– Zdravo. Želeo sam da se zahvalim tebi i tvojoj porodici što ste bili sjajni svih ovih godina. Takođe sam želeo da ponovo izrazim svoje saučešće zbog gubitka tvog svekrva. Znam koliko vam je teško trenutno i želim da vam ukažem jedan vid zahvalnosti i saosećanja i da vas oslobodim od plaćanja kirije za novembar – napisao je on i dodao:

– Nadam se da će ovo pomoći, na primer u božićnoj kupovini ili bilo čemu drugom što može da vas na neki način uteši. Čućemo se u decembru. Bog vas blagoslovio – napisao je on.

Aleksis je dodala:

– Ova poruka nas je rasplakala. Zamoila sam Boga da nam pošalje barem jednu dobru vest ovih dana. Znala sam da to neće vratiti mog svekra, ali će nam barem malo olakšati. Izuzetno smo mu zahvalni – napisala je.

A kako vi gledate na potez ovog stanodavca? Da li ste u vašoj okolini čuli za nekakav sličan gest? Pišite nam u komentarima. (objektiv.rs)