DOK JE DRŽALA TUĐU BEBU U RUKAMA, SHVATILA DA JE MUŽ VARA: Zbog OVE STVARI sam znala da je NJEGOVO…

Zanimljivosti

DOK JE DRŽALA TUĐU BEBU U RUKAMA, SHVATILA DA JE MUŽ VARA: Zbog OVE STVARI sam znala da je NJEGOVO…

Kada je Hejli saznala da je njena najbolja prijateljica trudna, bila je uz nju kao niko drugi. Inače i sama majka troje dece, Hejli je išla sa prijateljicom na sve preglede, pa je čak bila uz nju i na porođaju.

Ali, kada je prvi put držala bebu svoje prijateljice u rukama, shvatila je užasnu istinu. U seriji videa na TikToku, ova mama je ispričala kako je otkrila da je muž vara sa njenom najboljom prijateljicom.

Naime, dok je menjala peleni bebi svoje drugarice, primetila je da novorođenče ima dva mala belega sa obe strana vrata. To joj je odmah “upalilo lampicu” jer isti bele ima i njen sin, koji je to nasledio od svog oca.

“Tada sam znala da je to beba mog muža”, kaže Hejli, koja ističe da je u tom trenutku bila pored svoje prijateljica, koja je odmah shvatila da je tajna otkrivena.

Ona joj je odmah sve priznala, a njenom mužu je trebalo čak sedam meseci da prizna aferu.

Nakon toga, Hejlina prijateljica se uselila da živi sa njima, kako bi imala pomoć oko bebe.

“Ona je meni pomagala oko moje troje dece, ja sam joj pomogla oko bebe”.

Iako se kasnije iselila, ova mama kaže da su njih dve i dalje u dobrim odnosima.

“Na kraju krajeva, njena ćerka je sestra mojoj deci. Želim da moja deca znaju svoje srodnike”, rekla je Hejli, koja se rastavila od muža, a tvrdi i da njena bivša najbolja prijateljica više nema ništa sa njim. (espreso.co.rs)