SJEĆATE LI SE OVOG DJEČAKA SA KINDER ČOKOLADE, rođen je u Beogradu: A sada je ponovo uslikan i LJUDIMA SU OČI STALE, evo kako izgleda

Zanimljivosti

Alesandro Eger pojavio se na crvenom tepihu Filmskog festivala u Veneciji i mnogi su se zapitali – ko je ovaj zgodni i elegantni muškarac?

Možda na prvi pogled njegovo lice nije bilo poznato, ali ispostavilo se da je i te kako poznat, i mnogima asocijacija na djetinjstvo.

Zašto? Zato što je Alesandro dijete sa Kinder čokoladice, vjerovali ili ne.

Ovaj mladić je model srpsko-italijanskog porekla, koji je nakon uspjeha u svijetu manekenstva spreman da se oproba čak i na filmskom platnu.

Zašto? Zato što je Alesandro dijete sa Kinder čokoladice, vjerovali ili ne.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alessandro Egger (@alessandroegger)

Rođen je 6. septembra 1991. godine u Beogradu, ali ubrzo se sa porodicom seli u Italiju kako bi pobjegli od rata. Ostalo je istorija; postao je jedno od najpoznatijih lica sa omiljenih slatkiša svakog djeteta.

Bio je dijete Kinder čokoladica. Ono nasmijano lice na omotu najpoznatijih čokoladica upravo je njegovo i krasilo ga je nekoliko godina.

Od tada je prošlo dosta vremena, ali njegova strast prema poziranju pred objektivima nije prestajala. Postao je profesionalni model i često viđen na prestižnim revijama, a posebno je značajno da je radio za luksuzne vodeće modne kuće “Dolce & Gabbana” i “Versace”. Ali, to nije sve, jer je njegova strast bila usmjerena i prema glumi, pa je već sa 17 godina bio angažovan u raznim reklamama.novi.ba