Otkrila da ju je verenik PREVARIO, a na dan venčanja žestoko ga je PONIZILA pred svima

Zanimljivosti

Otkrila da ju je verenik PREVARIO, a na dan venčanja žestoko ga je PONIZILA pred svima

Na društvenim mrežama svakodnevno nalazimo viralne priče koje obilaze svet, a ovom prilikom otkriven je slučaj mlade žene po imenu Kejsi koja je imala šestogodišnju vezu sa svojim dečkom i oboje su doneli odluku da svoju ljubav krunišu brakom.

Međutim, rezultat nije bio onakav kakav su svi očekivali jer je nekoliko dana pre venčanja saznala da joj je partner neveran.

Dečko, po imenu Aksel, neko vreme se dopisivao sa drugom devojkom preko društvenih mreža i Kejsi je sve saznala i odlučila da svog nesuđenog muža nauči lekciju koju nikada u životu neće zaboraviti.

Ona je nastavila da se ponaša kao da se ništa nije desilo sve do dana njenog venčanja.

Stigla je u crkvu zajedno sa ocem, a budući muž ju je čekao pred oltarom.

Kada je došlo vreme za čitanje zaveta, Aksel je Kejsi posvetio nekoliko nežnih reči, ali kada je došao red na nju, ona je pročitala naglas neke od poruka koje je Aksel svakodnevno pisao svojoj ljubavnici, prenosi La Kalle Blue Radio.

– Imaš divno telo i valjalo bi to iskoristiti. Voleo bih da moja devojka ima polovinu tvojih veština – navela je mlada, čime je zbunila sve prisutne, a zatim je nastavila dalje.

– Danas neće biti venčanja. Izgleda da Aksel nije ono što sam mislila da jeste – rekla je Kejsi nakon što je javno objavila poruku nevernog dečka.

Nesuđeni mladoženja pognute glave je napustio crkvu, a ona je i dalje ponosno stajala pred oltarom, zadovoljna što se umalo nije udala za preljubnika. (objektiv.rs)