(VIDEO) Otac celog života maštao o tome da ćerku vidi u VENČANICI: Njegova reakcija POTRESLA je svet…

Zanimljivosti

(VIDEO) Otac celog života maštao o tome da ćerku vidi u VENČANICI: Njegova reakcija POTRESLA je svet…

Rejčel Sabi (24) iz Minesote podelila je sa praticoma prelepu interakciju na znakovnom jeziku sa svojim ocem Markom Aberkrombijem (60) na dan svog venčanja.

Reakcija gluvonemog gospodina rasplakala je većinu onih koji su pogledali snimak, a Rejčel ističe dda je zbog njega bila naročito radosna.

Rejčel se na znakovnom jeziku zahvalila svom ocu na svemu što je uradio za nju, dok je on njoj odgovorio da je prelepa, prenosi Talker.news.

– Bilo je toliko stvari oko venčanja i zahvalna sam što su oba moja roditelja podržala moj brak sa mekom. Bilo je toliko emocija u onome što mi je tata rekao tom prilikom – navela je Rejčel

– Prvi pogled sa mojim tatom bio je početak naših svadbenih svečanosti. Znala sam da će zaplakati, tata je veliki emotivac kada su ovakve stvari u pitanju – dodala je mlada.

I Rejčelina majka je takođe gluvonema, a ona i brat su sa odrastanjem učili i znakovni jezik kako bi komunicirali sa roditeljima.

Komunikacija na znakovnom jeziku je, kaže Rejčel, sasmo po sebi iskustvo. Rejčel je rekla da joj je drago što je uspela da podeli trenutak sa onima koji su videli njen video na mreži. (objektiv.rs)