Seve na novoj fotki zamaskirala svog fatalnog producenta Filipa

Showbizz

Iako na fotografiji imaju opremu za ronjenje zbog koje se ne vidi Filipovo lice, Seve ga je označila i time potvrdila kako upravo on pozira kraj nje. Srpski producent zaključao je svoj, donedavno otvoreni, Instagram profil

Već se tjednima nagađa o novoj ljubavi Severine Vučković (49) koja se, službeno prije dva mjeseca, rastala od bivšeg supruga Igora Kojića (34) nakon šest godina braka. Naime, po Beogradu se naveliko priča da su Severina i srpski producent Filip Miletić (41) više od poslovnih suradnika. Pjevačica je cijelu priču dodatno začinila zajedničkim fotografijama kojih je na njezinom Instagramu sve više i više.

– Vikend u prirodi – napisala je Severina u opisu nove fotografije na kojoj ona i producent Filip poziraju ispred mikseta u studiju dok na sebi nose opremu za ronjenje.

‘Snimanje, novi album, uskoro, volim što se volimo, ljubav se ljubavlju vraća’ hashtagovi su koje je pjevačica postavila uz tekst.

Iako su na fotki oboje ‘zamaskirani’ Seve je označila producenta i potvrdila kako upravo on pozira kraj nje.

Zanimljivo je to da je Filip, nakon medijske pažnje i nagađanja o ljubavnoj vezi s kolegicom, zaključao svoj Instagram profil kako nitko osim željenih pratitelja ne bi mogli doći do novih objava.

Podsjetimo, nedavno su na ručku u zagrebačkome mondenom restoranu sjedili Severinini najbliži prijatelji. Zvali su na mobitel i pjevačicu da im se pridruži, no odbila ih je. Sevin prijatelj tad je komentirao: ‘Prijateljica nam je opet jako zaljubljena’.

Seve i Miletić suradnju su počeli prije desetak godina, kad joj je radio hitove kao što su “Brad Pitt”, “Uzbuna”, “Italiana”… Tad se već počelo pisati u srpskim medijima kako je markantni Miletić prekinuo zaruke zbog Severine. U svakom slučaju, pjevačica i producent su nakon njena razvoda od Igora nerazdvojni.

Kad su joj provalili u stan i opljačkali je prije četiri mjeseca, nakon razgovora s policijom, iz Sevina stana na zagrebačkom Bijeniku, osim pjevačice i njena menadžera Tomice Petrovića, izašao je upravo Miletić. Seve i Tomica odvezli su se jednim autom, a Miletić svojim beogradskih registracija

Isto tako, Severina je na Valentinovo pred svojim stanom, kad ih je dovezao Tomica, nježno poljubila prosijedog markantnog muškarca, za kojega se poslije ispostavilo da je upravo Miletić. Nakon što je potvrdila da se rastala od Igora, Severina se provodila s društvom na moru, a u njenoj ekipi je bio i producent. Potom su pozirali za njenu društvenu mrežu u kupaćem kostimu, a zajedno su se pojavili i na promociji knjige Dimitrija Popovića u KBC-u Dubrava.

U utorak 26. listopada Severina je pozirala s Filipom i tortom s kojom mu je čestitala rođendan, na njoj je pisalo i “Volimo te”.

24sata