Rada odbrusila kolegama: Ja sam seljanka, a vi ste kao urbani i pametni!

Showbizz

Rada odbrusila kolegama: Ja sam seljanka, a vi ste kao urbani i pametni!

Rada Manojlović je već neko vrijeme na udaru zbog svojih teorija i jer uporno odbija da se vakciniše.

Čak su i neke kolege počele da apeluju da se pjevačici ugasi tviter nalog na kojem piše. Kako saznajemo, pjevačici je muka što sa njom ispiraju usta i zamjeraju joj šta god da uradi ili kaže.

“Rada je baš poludjela, jer joj je dosta prozivanja i toga da je ismijavaju i omalovažavaju. Pogotovo joj smeta što je glavna tema među kolegama, baš je pobijesnila. Rekla je da više neće da ćuti i da će sada još jače da tvituje na svaku temu i iznosi svoje mišljenje”, kazao je izvor za Star, a prenosi Svet-Scanda.rs.

“Svi su pametni i urbani, samo je Rada seljanka, e pa, seljanka će da iznosi svoje mišljenje gdje hoće i kad hoće, muka mi je lažnih moralista. Sada ću da komentarišem sve, jer što se više povlačim i gledam svoja posla, sve više udaraju po meni. Nesrećni su svi, zato i nemaju svoje živote”, prenio je za Star izvor blizak pjevačici njene riječi i dodaje:

“Baš je vikala, čak je i plakala koliko je bila bijesna kad je vidjela kako je napadaju na društvenim mrežama.” tvrdi izvor Star-a.

“Najviše je boli to što je kolege ismijavaju jer je uvijek sa svima bila korektna i nikad nije htjela da ulazi u sukob ni sa kim. Gleda svoja posla, nikom nogu nije postavljala, a njoj i te kako jesu i svima je opraštala. Više neće, sada će i javnost i kolege upoznati neku novu Radu,” kaže izvor blizak pjevačici.

U izjavi, Rada nije htjela da duži na ovu temu.

“Nemam šta posebno da kažem, šta god da kažem i uradim, naći će se neko ko će pokušati da me omalovaži, ali mogu da probaju, jer ja sam neko ko isključivo gleda samo sebe i ne interesuje me šta se okolo dešava i ko šta priča”, rekla je Rada. ekskluziva.ba/star