MIRA ŠKORIĆ O BORBI SA RAKOM ŠTITNE ŽLIJEZDE: Ignorisala sam simptome, dok se ovo nije pojavilo na vratu! OVE SIMPTOME NE IGNORIŠITE…

Zdravlje

MIRA ŠKORIĆ O BORBI SA RAKOM ŠTITNE ŽLIJEZDE: Ignorisala sam simptome, dok se ovo nije pojavilo na vratu! OVE SIMPTOME NE IGNORIŠITE…

Pjevačica Mira Škorić nikada nije spadala u osobe koje se plaše bilo čega, pa ni bolesti. Kako sama kaže, prema svom zdravlju je uvijek bila nemarna dok organzam nije počeo da joj šalje signale da nešto nije u redu. Osećala je neobičan umor, malaksalost, a pojavile su se i povišene temperature, piše Lepa&srećna.

Nisam osoba koja kuka i plaši se bolesti, nastavila sam normalno da živim, pjevala sam, snimala, držala koncerte. Ignorisala sam simptome sve dok mi na vratu iznad ključne kosti nije iskočila limfna žlijezda. E onda sam shvatila da je ozbiljno. Doktor Radan Džodić mi je saopštio surovu istinu, koju nisam htjela da prihvatim. Istinu da imam rak štitne žlijezde, i to sa metastazama. Bila sam u stanju potpunog šoka i nevjerice”, rekla je svojevremeno za “Informer” pjevačica koja sada priznaje da nikada nije opuštena u potpunosti, jer bolest uvijek može da se vrati.

“Iskreno da vam kažem – ne, ta borba ne prestaje. Ja sam dobro, nikad bolje, ali postoji taj jedan protokol kod onkoloških bolesti. Najviše mrzim rečenicu ja sam pobijedio rak, to nikada ne treba da se izgovori jer ta bolest uvijek može da se vrati. Ne daj Bože nikom. Ja sam to dugo krila, zapravo krila sam od svoje porodice da bih ih zaštitila. Moja majka je preminula 2017. godine od srca. Sve to ostavlja posljedice na porodicu, kada su saznali samo za četiri operacije koje sam imala, bolje da ne pričam kako im je bilo”, navodi Mira za “Alo” i dodaje:

“Ali, idemo dalje, nema stajanja, suočiš se, boriš se, ja idem glavom kroz zid”, rekla je pjevačica. (novi.ba)