Drug mu upao u kupatilo dok se tuširao i naljutio ga ovim gestom: Usledila je mučka i odvratna osveta…

Zanimljivosti

Drug mu upao u kupatilo dok se tuširao i naljutio ga ovim gestom: Usledila je mučka i odvratna osveta…

Džejms Abeiku iz Gane uhapšen je zbog napada na prijatelja kojem je u osvetničkoj akciji nožem odsekao p*lni organ! Džejms se tuširao u kupatilu kada je Džon Kvesi iznenada, samo u donjem vešu, ušao unutra i počeo da ga fotografiše.

Napadač ga je zamolio da prekine s tim rekavši mu nekoliko puta da mu to smeta i da će mu se osvetiti ako ne prekine, ali Džon je nastavio da ga provocira, prenosi My Joy Online. Džejms je priliko davanja iskaza policiji rekao i da je Džon počeo da viče na njega tražeći da izađe iz kupatila jer je “sto godina” u njemu.

Kada je napokon izašao iz kupatila, Džejms je uzeo kuhinjski nož, prišao je Džonu s leđa i uhvatio ga je za p*lni organ koji je odsekao. Potom je obrisao sve slike iz kupatila, pošto mu je Džon prethodno pretio da će njegovoj devojci poslati kompromitujuće fotografije kako bi uneo nemir u njihovu vezu.

Džejms Abeiku biće novčano kažnjen zbog ovog užasnog incidenta. Nije poznato da li su lekari uspeli da njegovom dojučerašnjem prijatelju prišiju p*lni organ. (objektiv.rs)