150.000 $ DALA NA RAZNE ESTETSKE ZAHVATE: Starleta hoće da ima najskuplje telo na Instagramu i sada izgleda OVAKO! (FOTO)

Showbizz

150.000 $ DALA NA RAZNE ESTETSKE ZAHVATE: Starleta hoće da ima najskuplje telo na Instagramu i sada izgleda OVAKO! (FOTO)

Ana Karolina Leker je šminkerka iz Barselone koja želi da postane Instagram model i influenserka i starleta. Trenutno ima preko 12.000 pratilaca, ali je uverena i da će broj pratilaca rasti nakon svakog estetskog zahvata koji obavi.

U ovom trenutku, Ana je potrošila više od 110.000 funti (oko 15.000.000 dinara ili oko 150.000 dolara) na ove operacije, a to je tek početak jer, kako kaže, tek planira nove zahvate. Primetila je, kako kaže, da su je karantin i pandemija naveli da više vremena providi na društvenim mrežama i samim tim je učinili još nesigurnijom u svoj izgled piše Daily Star o ovoj stasrleti i njenim zahvatima.

– Imala sam četiri operacije nosa, samo na poslednju sam potrošila oko 5.000 dolara. Takođe sam imala liposukciju, bihektomiju, imam filere u zadnjicama i druge brojne zahvate.

– Bolno je, ali to je dobar bol, nakon njega izgledate bolje – kaže Ana. (Kurir.rs/A.M.)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carolina Lekker (@carollekker_)