U kući ne smeju da imaju SUNĐER jer mama ne može da mu odoli: Šokiraće vas kad čujete šta radi sa njim…

Zanimljivosti

U kući ne smeju da imaju SUNĐER jer mama ne može da mu odoli: Šokiraće vas kad čujete šta radi sa njim

Kler Luis Oven iz Severnog Velsa izjavila je u ispovesti kako je morala da prestane da kupuje sunđere za svoj dom jer nije mogla da odoli da ih ne pojede. Sa čudnom navikom krenula je sa 14 godina, kada joj se nakon prve menstruacije, javio poriv za grickanjem sunđera.

Kada bi je uhvatila najveća mesntrualna kriza, navodi ona, uvek bi imala bar jedan sunđer u svojoj fioci sa donjim vešom, koji bi pogrickala kako bi se smirila.

Sada ima 44 godine i dugo joj je bilo neprijatno da sa lekarom podeli ovaj fenomen, ali pretpostavlja da pati od poremećaja u ishrani zbog čega žudi za neprehrambenim priozvodima bez nutritivne vrednosti, prenosi Metro.

– Sviđao mi se osećaj škripe sunđera među zubima. Iako sunđer nema ukusa, sviđa mi se njegova tekstura i uživam dok ga jedem. Sunđer mi produžava ukus svega što sam pojela, a dobro dođe i za čišćenje zuba. Dakle, ako imam čokoladicu ili malo čipsa, a pritom uzmem i sunđer nakon toga, ukus mi traje duže – kazala je Kler.

Ona obično preferira jeftinije sunđere, a jedan bi joj trajao nedelju dana, pošto ga gricka dva do tri puta nedeljno.

Majka dvoje dece tvrdi da joj se žudnja za sunđerom pojačava i dan-danas tokom menstruacije, a takođe ga gricka i kad je pod stresom ili je umorna. Njena porodica radi na tome da joj poogne kako bi se oslobodila navike, ali za sada ne ide po planu.

– Brinem se za svoje zdravlje, kao i dali me deca posmatraju. Objasnila sam to svojim sinovima jer ne želim da se krijem od njih. U slučaju da i oni imaju nešto čudno da mi kažu, mogu slobodno to da učine jer sam i ja čudna – kazala je Velšanka. (objektiv.rs)