CECA OTKRILA ISTINU O ODNOSU RAŽNATOVIĆA SA LUNOM ĐOGANI: “To dijete je u mojoj kući…”

Showbizz

Iako neki misle da Ceca ima nešto protiv Lune, pošto je podržala Kiju Kockar u prvoj sezoni “Zadruge”, pjevačica ima samo lijepe riječi za Đoganijevu.

– Djevojku nisam vidjela sigurno pet godina. O njoj za to vrijeme kada sam je poznavala nemam nijednu jedinu ružnu riječ da kažem, naprotiv. Jedno dobro dijete, jedna čista duša, ništa više. Sad, da li se ona u međuvremenu promijenila, nije promijenila, ja to ne znam, ali za ovo vrijeme provedeno u mojoj kući ja za to dijete nemam ružnu riječ da kažem. To je dijete živjelo, spavalo i jelo u mojoj kući. Njoj i Anastasiji su se samo razišli putevi. Tu nema ni zle krvi, ni mržnje, ničega – objasnila je Ceca prije nekoliko mjeseci u intervjuu za magazin “Svet”.

Foto;Instagram

Podsjećamo, u medijima se mnogo spekulisalo o prestanku druženja Lune i Anastasije, te se mnogo razloga navodila za prekid druženja, a sada je Ceca otkrila pravi razlog za to i stavila tačku na glasine da njena kćerka “ne miriše” Lunu.

O odnosu sa Anastasijom Ražnatović, Luna je rekla da joj je razlaz teško pao.

– Pričalo se da sam joj uzela dečka, ona se nije oglašavala do skoro i time se smatralo da je ona te priče potvrdila. Bilo mi je mnogo teško, ona mi je i krštena kuma. Mnogo toga smo prošle zajedno i nikada neću moći da zaboravim taj deo svog života. Ništa se konkretno nije desilo, putevi su nam se razišli. Odrasle smo zajedno i samo se u jednom trenutku naša mišljenja nisu uklapala. Ona se zaljubila, bila je stalo sa tim dečkom, ja sam imala nešto svoje i samo se se razišli. Nismo se svađale, ni vrijeđale. Nikada nisam dobila ružnu riječ od nje, niti ona od mene – objasnila je Luna.

Markova žena je istakla da će se sjećati uvijek lijepih stvari iz života sa Anastasijom.

– Žao mi je što nismo ostale prijateljice, ipak smo kume. Kada sam odlučila da se krstim, niko mi nije bio bitniji od nje. Bila je kao dio mene, mnogo smo bile bliske. Željela sam da moja kuma bude neko sa kim delim sve, i kome mogu da se otvorim – istakla je Luna.

Kako je rekla, danas rado sluša Anastasijine pjesme i želi joj svu sreću u životu. Marko se nada da mu prijatelji neće okrenuti leđa, kao što to nisu činili ni do sada.NOVI.BA