KRISTINA I KRISTIJAN SLAVE 5 MESECI LJUBAVI: Rijaliti par izašao u provod, a Golubović iznenadio romantičnom porukom! (FOTO)

Showbizz

KRISTINA I KRISTIJAN SLAVE 5 MESECI LJUBAVI: Rijaliti par izašao u provod, a Golubović iznenadio romantičnom porukom! (FOTO)

Kristina Spalević i Kristijan Golubović, poznati rijaliti par, ima poseban razlog za slavlje.

Naime, njih dvoje slave 5 meseci ljubavi koja je počela u “Zadruzi”, a Kristina je objavila romantičnu fotografiju iz restorana na kojoj se vidi da se drže za ruke. Kristijan je odmah odgovorio svojoj izabranici.

“Trinaesti je nekom nesrećan, nama je korak do zauvek”, napisao je on ispod njene objave.

Podsetimo, veza Kristijana i Kristine počela je u rijalitiju, uprkos tome što je njega napolju čekala žena Ivana. Kristina je na kraju upoznala Kristijanovu suprugu i ćerku Veru, a o tome je javno govorila:

– Bilo mi je neprijatno kada sam je videla, pobegla sam u sekundi. Na moje iznenađenje, žena je sama prišla i pružila mi ruku. Rekla je kako nisam ništa kriva i kako mi ništa ne zamera. Plakala sam posle. Dok ne vidiš nekog, nemaš osećaja o tim stvarima, ali kada sam videla kakva je osoba, stvarno nemam reči. Žao mi je. Kristijanu je bilo neprijatno takođe, ali je on hteo da se suočimo sa tim. Kurir.rs/K.Đ.