Pomračenje svesti joj uništilo život: Doktorka ne sme više da PIJE, jer u suprotnom radi najgoru stvar

Zanimljivosti

Sada je na prekretnici

Doktorka Karen Klark iz Glazgova nalazi se po ko zna koji put u pritvoru nakon što je u poslednja dva meseca posle izlaska u grad i konzumiranja alkohola fizički nasrtala na policajce, ali i kolege iz medicinske branše.

Klarkova se nalazi pred prekretnicom u životu jer je i sama sada uvidela da više ne sme da pije, pošto u tom stanju ima bukvalno pomračenje svesti. To stanje traje kod nje već osam godina.

Poslednji put kada joj se smračilo pred očima usled alkohola, Karen je napala četiri medicinske sestre u Kilmarnoku zadavši im i nekoliko udaraca pre nego što je privedena. Prethodno joj je oduzeta vozačka dozvola zbog vožnje u pijanom stanju.

Popis incidenata u kojima je doktorka Klark učestvovala poslednjih godina je jako dug, ali su joj kolege uvek opraštale sve jer se radi o vrsnom stručnjaku. Međutim, kolege se nadaju da će se sada prizvati pameti jer je manje više uništila svoj život zbog pića.

– Ništa joj do sada nije pomoglo. Lečila se dva puta od alkoholizma, ali bezuspešno. Prijatelji se nadaju da će se sada opametiti, pošto je pred gubitkom dozvole za rad – prenosi Dejli rekord reči izvora bliskog doktorki Klark. objektiv.rs