Đorđe David priznao da bi RADIJE ručao sa Cecom nego sa Jecom: Muzičar ODUŠEVLJEN Ražnatovićevom

Showbizz

Đorđe David je progovorio o aktuelnom muzičkom takmičenju „Zvezde Granda”, i otkrio kako se, prema njegovom mišljenju, Ceca Ražnatović kao novi član žirija uklopila u emisiju.

– Ja ne ulazim u svađu drugo dvoje ljudi. Mislili smo da imamo formu koja je bezgrešna, fudbalski tim poput Barselone i da će odlazak „Ronalda” biti strašno zeznuta priča. I onda se pojavi Ceca koju možete nazvati „Mesi”, koja donosi potpuno drugu boju i onda saznaješ koji je rezultat toga. Šer je skočio za 48 odsto otkako je došla Ceca – rekao je Đorđe i dodao:

– Sve naše bojazni i sumnje su pale u vodu. Ona je već u drugoj emisiji krenula da šije. Ceca je neko ko je užasno velik, možeš ti da slušaš njenu muziku, ali ona ima fantastično ponašanje. Marija i ja pokušavamo da je polupamo, ona se za sada opire, ali mislim da će popustiti. Mislim da je shvatila da je ušla u osinje gnezdo. Predrasude su najgora stvar koja čoveku može da se desi. Uz osmeh su me i Jelena i Ceca razoružale – naveo je on u emisiji “Red zone”.

U jednom delu emisije, voditeljka je upitala Đorđa Davida sa kime bi radije otišao na ručak, a u opticaju su bile Jelena Karleuša, bivša članica žirija „Zvezda Granda” i Ceca Ražnatović, rokerova sadašnja koleginica iz pomenutog talenat šou programa, a muzičar je izabrao Cecu.Objektiv.rs