Tužio gataru Sofiju jer nije uspela da mu reši ljubavne probleme: Desio se OBRT kakav niko nije očekivao…

Zanimljivosti

Tužio gataru Sofiju jer nije uspela da mu reši ljubavne probleme: Desio se OBRT kakav niko nije očekivao…

Muškarac iz Kalifornije Mauro Restrepo tužio je vidovnjakinju Sofiju Adams koja je, prema navodima, lažno tvrdila da može da mu skine kletvu koju mu je na brak bacila veštica koju je angažovala njegova bivša devojka.

Restrepo je rekao kako mu je Sofija obećala da će spasiti njegov brak ukoliko mu plati 5.100 dolara za isterivanje uroka i da će, ukoliko se kletva nastaviti, on i njegova porodica ceo život biti nesrećni, prenosi BBC.

Restrepo sada traži 25.000 dolara odštete, pošto smatra da ga je prorčica nasamarila.

On je kazao da je Sofiju Adams kontaktirao nakon što je tražio vidovnjake na Guglu, a na veb stranici prorčice koju je izabrao, video je da je ona “specijalista za emotivne boli zbog ljubavi” i da je “životni doktor nauka”.

Tokom sesije, Sofija mu je pročitala tarot karte i rekla mu da ima “lošu sreću”, koju mu je skrojila “veštica koju je angažovala njegova bivša devojka” i ukoliko kletva ne bude uklonjena, Restrepo bi imao velike probleme.

To bi, prema navodima gatare, nanelo štetu njegovoj porodici, braku i deci, navodi se u sudskim spisima. Uprkos depozitu od 1.000 dolara koji joj je ostavio, Restrepo tvrdi da mu Adams ni na koji način nije pomogla.

I dalje ima probleme sa brakom i pati od neprospavanih noći, anksioznosti i na ivici je depresije. U tužbi se takođe pominju i suprug, ćerka, oa čak i stanoddavci prorčice Sofije Adams. (objektiv.rs)