Ti bi u Konjic da pecaš ribu: Saša Popović potkačio Bosanca što ne uzima kandidate!

Uncategorized

Ti bi u Konjic da pecaš ribu: Saša Popović potkačio Bosanca što ne uzima kandidate!

Ovonedjeljno muzičko putovanje pod nazivom “Zvezde Granda” ponovo nas je prikovalo za TV ekrane i priuštilo zabavu svjetskih razmjera. Čuvena šestorka je i ove subote ulazila u sukob zbog mladih pjevačkih nada, ali i neraščišćenih računa koji datiraju od prošle epizode.

Čak 16 takmičara okušalo je svoju sreću u najgledanijem muzičkom takmičenju, u kom su očigledno kriterijumi za ocjenjivanje podiguti na viši nivo. Uprkos talentu, ali i velikoj tremi kandidata, žiri nije imao mnogo razumijevanja pa su panik taster palili vrlo često.

Nesvakidašnja situacija dogodila se kada su svi bili složni da jednom od takmičara daju panik, ali je Đorđe David toliko oklijevao da je Marija Šerifović izgorjela od bijesa.

„Ja sam među prvima dala panik. Đorđe se kanio, kasnio kao da treba da ide na WC šolju i čekao pet sekundi pred kraj nastupa da stisne panik. E, dobro, sad sam ga ugasila, dala glas i hoću i da ga uzmem“, rekla je ljutito Marija, dok je publika ovacijama pozdravila njenu odluku.

Saša Popović napomenuo je da je u toku prvi krug i da ne treba da budu toliko strogi, a Dragan Stojković Bosanac dodao da treba imati petlju i ne glasati, što je natjeralo Viki Miljković da mu zamjeri da on to nikad i ne čini.

„Ja se ne dodvoravam publici“, rekao je Bosanac, na šta mu je Popović odgovorio da bježi od mentorstva i posla.

„On bi u Konjic da peca ribu. Ne može tako, uzmi malo više kandidata“, poručio mu je sudija Popović, ali je čuveni kompozitor odlučio da u svoj tim primi samo najbolje.

„Vidi kako ja uzimam i ove što imaju nula glasova“, našalio se Aleksandar Milić Mili koji je ove subote nekoliko takmičara spasio ispadanja i prihvatio mentorstvo.

Kako je Mili krenuo da prihvata takmičare u svoj tim, tako se žiri našalio da će napuniti autobus, a „kratkih rukava“ ove subote ostao je Bosanac koji nije uzeo nijednog kandidata. nova.rs

Odgovori