Jelenina priča RAZBESNEĆE sve žene: Sve je bilo kao u bajci, a sad proživljava pravu psihičku TORTURU!

Zanimljivosti

Jelenina priča RAZBESNEĆE sve žene: Sve je bilo kao u bajci, a sad proživljava pravu psihičku TORTURU!

Jedna devojka, po imenu Jelena, podelila je svoju ispovest i otkrila sa kakvim se problemima suočava u partnerskom odnosu.

Često u partnerskim odnosima dolazi do nesuglasica, ali i do potpuno suprostavljenih stavova. Nerteko se, takođe, dešava da jedan od partnera ne želi da vezu “podigne na viši nivo” i teško se usuđuje na korak ka zajedničkom životu ili roditeljstvu.

Kada jedan od partnera poželi nešto više, a drugi teži tome da stvari ostanu onakve kakve jesu, opstanak veze dovodi se u pitanje.

Jelena (33) je u vezi sa Ivanom (26) koji izbegava taj “korak napred” u emotivnom odnosu.

– Ivan i ja smo se upoznali pre skoro tri godine. Najpre smo bili prijatelji, a onda smo počeli da se zabavljamo. Ivan iz prethodne veze ima sina od pet godina kojeg redovno viđa i sa njima odličan odnos. Ali, ono što me tišti je činjenica da Ivan odbija da se preseli kod mene i taj nedostatak njegove posvećenosti našoj vezi narušava moje samopouzdanje.

Viđamo se samo vikendom, jer uživa u svom domu i kaže da moja kuća nije dovoljno velika. Prihvatila sam činjenicu da ne želi decu, kaže da mu je sin iz prethodne veze sasvim dovoljan. Sve češće sumnjam kako Ivan misli da nisam dovoljno dobra za njega.

Ne mogu da zamislim da ovako provodimo vreme zauvek. Želim neku vrstu posvećenosti, ali ne mogu da pričam o tome a da se ne uznemirim.

Svesna sam da je Ivan još vrlo mlad i verovatno zbog toga nije voljan da se upusti u porodični život. Ali ležim budna noćima, misleći da me on zapravo ne želi i da će se jednog dana samo okrenuti i otići – požalila se Jelena. (objektiv.rs)

Odgovori