Mlad Mjesec 06.10. će donosi veliku sreću za OVA 4 znaka Zodijaka: OD SUTRA SVE ĆE KRENUTI NA BOLJE

Zanimljivosti

Ovaj mlad Mjesec u znaku Vage uspostavit će mir i ravnotežu za neke znakove Zodijaka – vrijeme je za sklad između posla, obitelji i društvenog života. Ipak, neki će biti u drami i napetosti, dok će za 4 znaka Zodijaka mlad Mjesec donijeti snagu i energiju da ostvare željeno i privuku nove blagoslove. Saznajte kojim znakovima mlad Mjesec u Vagi donosi veliku sreću od 06. listopada/oktobra!

Vladavina Vage sada stvara pravi vrtlog emocija, a zamah retrogradnog Merkura utječe na naš društveni život pa će mnogima biti potrebna pauza u razmjeni energije i utjecaja. Srećom ovaj mlad Mjesec donosi nam 6. listopada/oktobra sjajnu iscjeljujuću i pokretačku energiju

vaj mlad Mjesec u znaku Vage uspostavit će mir i ravnotežu za neke znakove Zodijaka – vrijeme je za sklad između posla, obitelji i društvenog života. Ipak, neki će biti u drami i napetosti, dok će za 4 znaka Zodijaka mlad Mjesec donijeti snagu i energiju da ostvare željeno i privuku nove blagoslove.

Evo kojim znakovima Zodijaka će mlad Mjesec u Vagi donijeti sreću:

Blizanci

Blizance očekuje snažan osjećaj zadovoljstva pa se ne plašite da propustite dobre prilike. Ovaj mlad Mjesec vašem znaku donosi dodatnu viziju i magiju ljubavi.

Oni koji su slobodni mogu upoznati pravu ljubav, ali i privući nove strasti.

Istražujete svoje biće, želju i maštu, ali ispipavate i granicu aktivnosti. Spremite se za ljubavne iskre.

Vaga

Drage Vage, ovo je vaše vrijeme da zablistate, mlad Mjesec potiče ostvarenje nekih želja koje se manifestiraju u stvarnost.

Ovo je za vas najvažniji mlad Mjesec u 202. godini pa poduzmite velike korake kako biste ostvarili snove.

Mladi Mjesec je univerzum koji vam otvara vrata – a ovaj je u vašem znaku, što znači da svoju fantaziju sada možete pretvoriti u stvarnost.

Strijelac

Ovo lunacija dokazuje koliko vam se dive vaši prijatelji. Mnoge znakove sada očekuje kaos u društvenim odnosima, a vas očekuje vrijeme za zabavu i prijatelje, bilo da su to stari ili novi.

Spremite se da radite na mnogim stvarima dok slažete svoj kalendar uspomena sa što više događaja. Ako iskoristite moć ovog mladog Mjeseca, godinu ćete ispuniti bližim prijateljima i jedinstvenim avanturama.

Uživajte u zabavi planirajući putovanja – ali sačekajte da se upustite u ove nove avanture do 18. listopada/oktobra, kada je Merkur direktan.

Jarac

Stvari se u vašem profesionalnom životu zagrijavaju na sve prave načine. Ova lunacija će vam se učiniti prilično ugodnom, Vaš profesionalni život se dobro razvija.

Pronađite način da napredujete u svojoj karijeri. Uspjeh, napredovanje i mogućnosti za rast karijere su tu.

Međutim, možda nećete željeti potpisati nove ugovore sve dok retrogradni Merkur ne završi 18. listopada/oktobra.(NOVI.BA)

Odgovori