Darko Lazić sve najgore o bivšim: Olivera je propala pjevačica, a Marina bi da bude poznata, bolje da čuva dijete!

Showbizz

Darko Lazić sve najgore o bivšim: Olivera je propala pjevačica, a Marina bi da bude poznata, bolje da čuva dijete!

Popularni pjevač Darko Lazić pobijesnio je zbog tvrdnji pjevačice Olivere Matijević da je sa njom varao vjerenicu Marinu Gagić, o čemu svjedoče prepiske.

Pored poruka, Olivera je u razgovoru priznala emotivnu vezu sa Lazićem, u periodu dok je on bio sa Marinom. Međutim, Darko tvrdi da ga je ona uhodila i da je željela da bude sa njim, kao njegova djevojka, što se nije desilo.

Lazić je vidno iznerviran što se Marina i Olivera sada druže i kaže da Gagićeva ranije nije mogla da smisli Matijevićevu, te da su se sada udružile protiv njega.

– Nemam komentar za nešto što je bivše, što me ne zanima u životu. Toliko dajete prostora i Oliveri i Marini ne znam za šta! Jesu one toliko bitne? One su nebitne i gledaju kako da se proguraju preko mojih leđa. Ko ih spominje bez mene? Nebitne su! Ko su one? Ova propala pjevačica, ova hoće da bude poznata – rekao je Lazić za Telegraf Jetset.

– Marina nije mogla da je smisli, sad su odjednom njih dvije najbolje drugarice, kao one tjeraju meni inat. Što preko mojih leđa? Marina treba da čuva dijete, a ne da daje intervjue. Ko je ona da daje intervjue? Olivera je htjela da mi bude djevojka, ali nikad nije ni bila, jurila me i uhodila po nastupima – dodao je Darko.

Podsjetimo, Olivera je ispričala kako su se ona i Darko upoznali i kako je izgledao njihov odnos.

– Upoznali smo se u Beču na jednom slavlju malo poslije razvoda od Ane. U to vrijeme je počeo da se zabavlja sa Marinom. Nas dvoje smo se viđali pola godine, tačnije dok nisam vidjela njega i Marinu na jednoj fotografiji na Instagramu. Tako sam saznala za njihovu vezu. Odmah sam ga pitala, ali je negirao da su zajedno. Govorio mi je da mu je ona komšinica i da je zna od malih nogu. Da je dijete za njega. Međutim, kada je prestao da se javlja redovno shvatila sam da je sa njom – rekla je pjevačica za Telegraf Jetset i ispričala kako je izgledao njihov posljednji susret.

– Pola godine akon prekida odnosa vidjeli smo se u Ljubljani u jednom klubu gdje je nastupao, to je bilo malo prije korone. Poslao je jednog momka iz obezbjeđenja da mi prenese da dođem u bekstejdž. Otišla sam samo da čujem šta hoće. Tada me je pitao da odem u hotel sa njim poslije nastupa. Rekla sam mu da treba da ga bude sramota, jer ga kod kuće čeka trudna žena – rekla je Olivera koja za pjevača poslije svega nema lijepe riječi. Telegraf.rs

Odgovori