SLAVILA 7. MESEC TRUDNOĆE, PA JOJ ISTA PRESELA: Potez njenog MUŽA razbesneo javnost…

Zanimljivosti

SLAVILA 7. MESEC TRUDNOĆE, PA JOJ ISTA PRESELA: Potez njenog MUŽA razbesneo javnost…

Pogledala me zabrinutog lica, pa je otišla da zagrli neke svoje prijatelje i porodicu. Kada se završila zabava žestoko me je napala

Kada par sazna da očekuje prinovu, javljaju se pomešana osećanja. Radost, uzbuđenje, ali i nervoza i strepnja. Ipak, nekada negativna osećanja preovladaju.

Naime, jedan muškarac se nedavno našao u takvoj situaciji, nakon što je otkrio da mu je žena zatrudnela, uprkos tome što je redovno uzimala kontracepciju nakon što su oboje odlučili da deca nisu među njihovim planovima za budućnost.

– Moja supruga se predmislila nakon prvog ultrazvuka i poštovao sam njenu odluku, čak i ako nisam bio najsrećniji zbog toga – objasnio je on na Reditu i dodao:

– Rekao sam joj da je neću forsirati ni na šta, i da sama donese odluku.

Kako mu je supruga u sedmom mesecu trudnoće, a porođaj se očekuje za dva meseca, par je odlučio da priredi zabavu otkrivanja pola deteta kada su ukinuta epidemiološka ograničenja, a iako on još uvek nije bio zadovoljan odlukom da nastave trudnoću, budući tata je prisustvovao veselju kako bi svoju ženu učinio srećnom.

– Kada smo otkrili pol, svi su bili u ekstazi, uključujući i moju ženu. Otišla je da me zagrli, a ja sam joj uzvratio, samo ne istom energijom. Pogledala me zabrinutog lica, pa je otišla da zagrli neke svoje prijatelje i porodicu. Kada se završila zabava žestoko me je napala – rekao je on i dodao:

– Rekla je da sam je osramotio pred njenom porodicom i da sam mogao da se pretvaram da da mi je stalo. Rekao sam joj da ne vidim svrhu da pravim zabavu samo zbog pola, ali ona je to htela pa sam se složio. Rekla je da razume da zaista ne želim da imam bebu, ali da bi, s obzirom da su bili skoro ovde, verovatno trebalo da promenim mišljenje – zaključila je.

A kako biste vi reagovali da ste se našli na mestu ove žene? Pišite nam u komentarima. (espreso.co.rs)

Odgovori