Predosetila zlo: Objavila čudnu poruku na Instagramu, a posle dva dana POGINULA je na motociklu…

Region

Predosetila zlo: Objavila čudnu poruku na Instagramu, a posle dva dana POGINULA je na motociklu…

Ruska manekenka Alina Bagirova koja je živela na Tajlandu, poginula je u nesreći na motociklu, a dva dana pre smrti objavila je fotografiju palme i neba na Instagramu iz natips: “Spavanje je nežna smrt”.

Alina je Tajlandu živela više od godinu dana, a tamo je držala fotografske radionice, crtala je i predavala jogu, a sve kako bi zaboravila na pandemiju

– Alina je izgubila život 27. septembra nakon fatalnih povreda koje je zadobila u nesreći na ostrvu Koh Samui, nakon što je izgubila kontrolu nad motociklom koji je vozila – kažu njeni prijatelji, prenosi Dejli star.

Zvanično nije zabeleženo da se sudarila sa drugim vozilom, već je verovatno sopstvenim nemarom izgubila kontrolu nad dvotočkašem, što je dovelo da fatalnog ishoda.

Njeni prijatelji tvrde da je vozila pažljivo, a nagađaju da joj je put preprečila neka životinja koju je htela da izbegne.

Da nesreća po porodicu bude još veća, Alina je nedavno izgubila majku i bila je vrlo pogođena zbog njene smrti.

– Danas nas je na veliku žalost u nesreći napustila čista duša. Svetlo sećanje ostaje zauvek u našim srcima, voljena drugarice – napisao je njen prijatelj, influenser Artur Sita. (objektiv.rs)

Odgovori