MOJ BIVŠI SPAVA SA DRUGIM ŽENAMA! Ja i dalje vodim ljubav s njim, a ono što mu radim nikad neće ZABORAVITI…

Zanimljivosti

MOJ BIVŠI SPAVA SA DRUGIM ŽENAMA! Ja i dalje vodim ljubav s njim, a ono što mu radim nikad neće ZABORAVITI…

– Imam 30 godina i četiri godine sam bila u braku sa bivšim, koji ima 32 godine. Imamo dvogodišnjeg sina. Iako smo razdvojeni, i dalje se osećam krivom što sam poljubila njegovog prijatelja – započela je svoju priču jedna Britanka

– Naš brak nije uspeo. Uvek smo se svađali i osećala sam da ne mogu da mu verujem. Tako smo se prošle godine složili da se razvedemo i odlučuli da pokušamo da ostanemo najbolji prijatelji zbog našeg sina.

– Otkad smo se razdvojili, ja sam sama. Pošto imam dete, nemam vremena da razmišljam o novoj vezi, a nisam ni pogledala drugog muškarca. Moj bivši je imao nekoliko kratkih veza sa drugim ženama.

To me boli, ali kako više nismo zajedno, ne mogu da ga kritikujem – objašnjava ona i nastavlja svoju priču:

– Ipak, mnogo nam je bolje od kad smo razdvojeni. Često dolazi kod nas kući, idemo na izlete, a uveče završimo zajedno u krevetu. Ponekad čak ostane i da prespava. Razgovarali smo o našoj vezi i potvrdili da smo definitivno samo prijatelji, iako me i dalje naziva svojom ženom kad smo u izlasku ili sa prijateljima.

– Prošle nedelje sam otišla na ručak sa zajedničkim prijateljem koji ima 31 godinu. Zaista smo flertovali i na moje iznenađenje priznao mi je da sam mu se oduvek sviđala, ali da nije hteo ništa da uradi jer sam bila sa bivšim mužem. Strasno smo se ljubili i držali za ruke.

– Mogli smo ići dalje, ali sam ja to zaustavila. Osetila sam se pogrešno, iako sam sama. Sada ne mogu da prestanem da razmišljam o tome što se dogodilo. Uvek sam bila poštena, ali znam da bi saznanje da sam se ljubila sa njegovim prijateljem šokiralo mog bivšeg muža. Osećao bi se izdano i ljubomorno – završila je svoju priču. (espreso.co.rs)

Odgovori