DARKO LAZIĆ I BARBARA BOBAK PRVI PUT ZAJEDNO U JAVNOSTI: Pevač priznao sa koliko je ŽENA BIO, brojka je VEĆA OD 300! NASTAO MUK!

Showbizz

DARKO LAZIĆ I BARBARA BOBAK PRVI PUT ZAJEDNO U JAVNOSTI: Pevač priznao sa koliko je ŽENA BIO, brojka je VEĆA OD 300! NASTAO MUK!

Darko Lazić se pojavio u emisiji prvi put sa devojkom Barbarom Bobak, a tom prilikom su otkrili brojne pikanterije iz privatnog života.

Usledila je igrica između Darka Lazića i Barbare Bobak, kako bi utvrdili koliko se dobro poznaju.

Barbara je stavila slušalice na uši, kako ne bi čula odgovor, a pitanje za Darka bilo je koliko vremena je prošlo do njihovog prvog ljubavnog odnosa otkad su uplovili u vezu.

– Otkad smo se upoznali prošlo je mesec dana, pa smo se smuvali, a onda još mesec dana je prošlo do prvog se*sa – odgovorio je Lazić, što je Barbara i potvrdila.

Sledeće pitanje je bilo za Barbaru, koja je morala da odgovori sa koliko žena je Darko bio u svom životu.

– 267 – rekla je Bobakova, ali se njen odgovor nije poklopio sa Lazićevim.

– 359 – otkriva Darko.

Darko je zatim morao da otkrije šta ga najviše nervira kod njegove izabranice.

– Kod Barbare me najviše nerivra… Pa, ume nekad onako da prsne, pa se izvini. Impulsivna je – kaže folker, a Barbara je potvrdila u emisiji “Amidži Šou”.

Na samom kraju, Bobakova je odgovorila na pitanje šta Darko najviše mrzi da radi.

– Darko najviše mrzi da se budi, pere sudove i pegla veš – rekla je pevačica, a Lazić je odgovorio isto, te su oboje potvrdili da se odlično poznaju. Kurir.rs/M.M.

Odgovori