Prvo svatovi pa onda City: Elegantni Mateo i prelijepa Izabel zablistali u Španjolskoj

Showbizz

Golman Chelseaja Kepa Arrizabalaga oženio je Miss Universe Adrianu Martinez, a na luksuzno vjenčanje u Marbelli došli su mu i suigrači iz londonskog kluba

Ljetni odmor za nogometaše ujedno je i sezona za vjenčanja, a pred oltar je stao golman Chelseaja Kepa Arrizabalaga koji je rekao ‘da’ svojoj dugogodišnjoj djevojci, Miss Universe Španjolske Adriani Martinez.

Raskošno vjenčanje na kojem se nije štedjelo organizirali su u prelijepoj Marbelli, a naravno, sve je odisalo luksuzom. Uz njegove prijatelje, stigli su mu i suigrači iz španjolske reprezentacije i Chelseaja pa tako i hrvatski nogometaš Mateo Kovačić.

Posljednje četiri godine dijele svlačionicu, ali to neće biti slučaj od sljedeće sezone. Kova je sve dogovorio s Manchester Cityjem čiji bi prelazak ovog tjedna trebao biti i služben pa je ovo praktički bila i oproštajka od nekih suigrača koji su stigli na vjenčanje.

Mateo je u Marbellu došao s atraktivnom suprugom Izabel koja je zablistala u crnoj svjetlucavoj haljini, dok je on obukao elegantno sivo odijelo. Gdje god dođu, privlače pozornost. Ovaj par je pozirao fotografima u društvu još jednog igrača Chelseaja, Kaija Havertza, koji će također ovog ljeta napustiti Stamford Bridge i otići u Arsenal.

Nasmijano društvo uživalo je i gostilo se do sitnih sati, a dan nakon Mateo i Kai su se našli na večeri s bivšim suigračem iz Chelseaja, a danas igračem Barcelone Andreasom Christensenom. Obzirom da je on već napustio Stamford Bridge, a ova dvojica su na dobrom putu, navijači Chelseaja prozvali su ih ‘izdajicama’.

– Tri prijatelja koja su napustila brod koji tone – neki su od komentara.

Iza Kovačića je bila duga sezona. Nakon ne baš uspješne za Chelsea, došao je do finala Lige nacija s Hrvatskom, ali nije uspio oko vrata staviti zlatnu medalju. Zbog duge sezone dobit će i nešto duži odmor. Kova tako puni baterije u Španjolskoj gdje je nekada igrao, a vjerujemo uskoro i u Hrvatskoj, uoči nove sezone u kojoj će se pokušati nametnuti Pepu Guardioli i pokazati zašto je posljednjih nekoliko godina jedan od najboljih veznjaka na svijetu.

24sata