Luk Blek na ivici suza nakon prolaska u finale Evrovizije: Dirljivim gestom ganuo celu Evropu

Region

Ovogodišnji predstavnik Srbije na Evroviziji, Luk Blek (Luke Black), prošao je u finale ovog prestižnog muzičkog takmičenja, te ćemo ga ponovo gledati i slušati u subotu, 13. maja.

Luka je nakon prolaska u finale uzbuđenim i plačnim glasom priznao da je pod utiskom, što je bila i njegova prva izjava nakon saznanja da se plasirao u finale Evrovizije.

„Ljudi, hvala vam najviše na svetu, hvala. Ja sam toliko pod utiskom. Ne znam… Nisam znao da će mi sve ovo ovoliko značiti, ali znači mi“, kazao je Luk Blek, koga su preplavile pomešane emocije, a na snimku se vidi da je bio na ivici suza.

Podsetimo, Luke Blek se u prvoj polufinalnoj večeri predstavio 3. po redu, a svojim performansom je izazvao velike ovacije u areni u Liverpulu dok je izvodio svoju pesmu „Samo mi se spava“.

Luk Blek je inače sve oduševio u prvom polufinalu Evrovizije. Pored energičnog nastupa, to je učinio i gestom poštovanja prema porodicama žrtava stradalim u masovnim ubistvima koja su se nedavno dogodila u Srbiji.

Naime, on je tokom nastupa na košulji nosio crni flor kao znak žalosti, a na kraju nastupa je na maternjem jeziku izgovorio „Volim te, Srbijo“, što je izazvalo ovacije u areni.

kurir.rs