“Valjda će i mene zvati, ima dobre ideje”: Pevačica oduševljena poklonima koje je JK dobila od Bake Praseta

Uncategorized

Frizer poznatih, Stevan Radivojević juče, 7.oktobra proslavio je 30. rođendan u društvu prijatelja sa estrade i van nje.

Pevačica Mia Borisasvljević i njen suprug su bili gosti na ovom slavlju, a ona je pred ulazak u restoran popričala sa medijima.

Ona je na početku razgovora otkrila ko je veseliji na ovakvim događajima, ona ili njen suprug, koji deluje povučeno jer se ne pojavljuje toliko u javnosti.

– Ja sam veselija prvih pola sata, a on posle. Ja brzo planem, ali se brzo ugasim, a Bojan ima kasno paljenje. On malo kasnije reaguje što se tiče raspoloženja.

Kako je lajv Bake Praseta i Jelene Karleuše trenutno u žiži javnosti, Mia je pitana za komentar cele priče.

– Nisam odgledala, spavala sam, meni dete rano ide u školu i moram da spavam. Nisam znala da joj je poklonio gaćice, telefon i Roleksa, valjda će i mene zvati, vidite šta je sve ona dobila. Drago mi je da je ona dobila sve to, žena i treba da dobija poklone. Isplatiće se njemu to od pregleda. Super je što je sve humanitarnog karaktera, lep gest. Ima dobre ideje, ali pogledaću lajv kad dođem kući – rekla je Mia, a šta je još rekla pogledajte na snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)